Amuleda parašė:
Bandykite "Būk sveika" Vilutienės klinikoje, gal extra priims greitai
Ir aš pritariu
Amuleda parašė:
Bandykite "Būk sveika" Vilutienės klinikoje, gal extra priims greitai
Ir aš pritariu
Karlitele parašė:
Sveikos. O kaip Jums D. Augulienė? Aš norėčiau atsiliepimų iś dabar besilankančių? Ačiū😉🙏
Laba,
aš lankausi, bet jei laukčiausi antro vaiko eičiau pas kitą. Aišku einu ne privačiai, o savo poliklinikoje. Nieko blogo negaliu pasakyti, bet nepatinka, kad skiria vitaminus standartiškai iš lankstinuko, kurį duoda kartu su nėščiosios kortele. Neatsižvelgiant ar reikia, kažkokių vitaminų, ar ne. Vaistinėje net nusistebėjo, kodėl tokio dydžio dozė kalcio papildų per dieną, kai net nenustatytas kalcio trūkumas. Manau nesigilinant visoms ta patį skiria. O daugiau viskas standartiškai išrašo siuntimus, kur priklauso, pasveria, pamatuoja spaudimą, atsako į klausimus, gal nevisai išsamiai, bet visuomet galima klausti dar kartą. Pirmas nėštumas ir pirma gydytoja, nelabai turiu su kuo palyginti. Kol kas viskas sklandžiai, dėl kažko rimtesnio nesikreipiau, nežinau kaip tuomet būtų.
nusivylusi parašė:
Sveikos gal galite rekomenduoti ginekologe komplikuotas nėštumui prižiūrėti. Kuri turėtų patirties su gimdos kaklelio nepakankamumu. Šiauliuose
Bandykit patekti pas Bogužienę, ji daug patirties turinti gydytoja
nusivylusi parašė:
O ji moters ir vaiko klinikoje priima paciantus
Kiek žinau nėščiųjų nebekonsultuoja nuo 04 mėn., bet ji dirba privačiai senojo bokšto kliniloje ir dar kažkur
nusivylusi parašė:
O ji moters ir vaiko klinikoje priima paciantus
Dirba Afidea Šiauliuose. Ten dar galima ją pagauti 😀
Patchouli parašė:
Sveikos. Gal kuri lankotes pas GODA JIEVALTIENE?Gal turite atsiliepimu? Labai norejau pas Boguziene pakliuti, bet misija neimanoma
![]()
Pas Bogužienę tai ji dirba Afijėjoje ir Svalbono klinikoje
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai