Jurintaaa parašė:
Esu jau nutraukusi imunoglobuliną, šiandien pasidariau d-dimerus, sakykite ne per didelis? Koks pas jus būdavo? Prieš tai laikydavosi apie 230 - 250.
Buvo labai panašus, vėliau dar aukštesnis.
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįJurintaaa parašė:
Esu jau nutraukusi imunoglobuliną, šiandien pasidariau d-dimerus, sakykite ne per didelis? Koks pas jus būdavo? Prieš tai laikydavosi apie 230 - 250.
Rugiagele parašė:
Tai viskas gerai buvo? Nereikėjo grįžti prie vaistų? 🙈
Jurintaaa parašė:
Jūs turit su K ir žiūrėt kraujo tyrimus. Mane konsultuodavo kiekvieną mėnesį po kraujo tyrimų nes sekė ar viskas gerai. Šitam forume nuomonių daug, bet tik gydytoja irJūs žinot visą situaciją👌 man čia merginos buvo baimės ivariusios dėl vaistų. Su K pagalba pfu pfu viskas gerai dexa ir imuno nutraukti. Dabar nutraukinėsim ir zibor. Nes pagal ją man jo visai nereikia nors ir tai leidžiuosi ne kiekvieną dieną. Taip kad pasitikėkit daktare
SaulėsRuožas parašė:
Jūs turit su K ir žiūrėt kraujo tyrimus. Mane konsultuodavo kiekvieną mėnesį po kraujo tyrimų nes sekė ar viskas gerai. Šitam forume nuomonių daug, bet tik gydytoja…
Žinau, kad turiu. Turiu kitą savaitę vizitą pas ją, bet esu tryznė ir turiu žinoti čia ir dabar viską, gydytojos vis trukdyti nesinori
Jurintaaa parašė:
Žinau, kad turiu. Turiu kitą savaitę vizitą pas ją, bet esu tryznė ir turiu žinoti čia ir dabar viską, gydytojos vis trukdyti nesinori![]()
Aš su ja bendravau per viber, niekur man važinėt nereikėjo(būtent dėl kraujo tyrimų). Bet kokiu atveju jei kas pasakys kad skaičiai nepatinka ką Jūs darysit? Nepradėsit leistis nes kažkas patarė, o daktarę turėsit "trukdyt"?😅
SaulėsRuožas parašė:
Aš su ja bendravau per viber, niekur man važinėt nereikėjo(būtent dėl kraujo tyrimų). Bet kokiu atveju jei kas pasakys kad skaičiai nepatinka ką Jūs darysit? Neprad…
Ačiū už pamokslavimus, bet aš ne to klausiau juk
Jurintaaa parašė:
Man nereikėjo nuo 4to mėn., tad svarbu, kiek jums dabar savaičių nėštumas. Parašykite K el. paštu ar žinutę, galite ir paskambinti, gal sakys kad reikia dar vartoti kas antrą dieną pvz.

Sveikos, ruošiuosi FET. Kadangi neturėjau persileidimų, tai niekas nesiuntė pas imunologą, tai prisiskaičius forumų pagalvojau, kad reik viską padaryt ką galiu ir nusisiunčiau save pati :)) Šiandien gavau dalį tyrimų atsakymų ir NK viršija normą... Sergu 4 st endometrioze, galvoju gal tai gali būti irgi susiję? gal kažkas turėjo panašius rodiklius, ką darete? Ar skyrė kažkokius vaistus iki fet? Nesinori eiti vbank... Ačiū
ievaver parašė:
Sveikos, ruošiuosi FET. Kadangi neturėjau persileidimų, tai niekas nesiuntė pas imunologą, tai prisiskaičius forumų pagalvojau, kad reik viską padaryt ką galiu ir n…
O kur jūs darėtės šiuos tyrimus? Aš svarstau, gal man irgi verat privačiai išsitrti.
Senua parašė:
O kur jūs darėtės šiuos tyrimus? Aš svarstau, gal man irgi verat privačiai išsitrti.
Aš Kauno klinikose - pasiskambinau savo šeimos gydytojai ir pasakiau, kad man išrašytų siuntimą. Tai užsiregistravau pas Editą Gasiuniene, eile buvo nedidelė - iki 3 sav.
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai