Kaip išvirti liesą mėsą, kad ji būtų minkšta? Man visada gaunasi kieta kaip bato padas, taip, po to smulkinu blenderiu arba peiliu smulkiai pjaustau, bet ji vis tiek sprangi, kokio dydžio gabalą ir kiek laiko verdate? Kokia mėsos rūšis? Jei garuose, taip pat klausimas, kiek laiko ir kokio dydžio gabaliukai? Ačiū

- Straipsniai
- Vaiko sveikata
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Vaiko higiena
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Meningokoko B skiepai