Aija parašė:
O stalo įrankius ir puodelį vis dar savo reikia įsidėti?![]()
Jie yra stalčiuje, jau 2021 buvo. Svarbu peilio plauti neatiduokit pavalgius.
Eivenių g. 2, KaunasAija parašė:
O stalo įrankius ir puodelį vis dar savo reikia įsidėti?![]()
Amarila parašė:
Ačiū, vadinas dar keli daiktai atkrenta tašėj
Klinikose gulėjau 2020m.paskutinį kartą, tada dar reikėjo pamenu🤭
Aija parašė:
Ačiū, vadinas dar keli daiktai atkrenta tašėjKlinikose gulėjau 2020m.paskutinį kartą, tada dar reikėjo pamenu🤭
Nu kitos neranda, nes netikrina spintutėje
Aija parašė:
Ačiū, vadinas dar keli daiktai atkrenta tašėjKlinikose gulėjau 2020m.paskutinį kartą, tada dar reikėjo pamenu🤭
Gimdžiau 2020m, jau tada buvo tikrai visi įrankiai
Pukis_ parašė:
Sveikos, klausimas toms kurioms darytas planinis CP, o kur vyras būna operacijos metu ir po jos?
Laukia palatoje jei privačią gavot. Jei negavot/neėmėt jam duoda telefoną pasiskambint, tada gali po 5-6 val po operacijos su jumis pabūti kažkiek. Bet čia 2021 per covid taip buvo.
Amarila parašė:
Laukia palatoje jei privačią gavot. Jei negavot/neėmėt jam duoda telefoną pasiskambint, tada gali po 5-6 val po operacijos su jumis pabūti kažkiek. Bet čia 2021 per…
Liepa vyras lauke uz duru, isnese mazyle jam, nuvede i naujagimiu skyriu ir buvo valanda snt krutines. Tada atvede ji pas mane 5 min, as gaivaliojaus po pilnos narkozes. Tada jis pusdieniui namo, vakare grizo, mane parveze i palata ir atveze mazyle. Jei butu daline nejautra, butu galejes buti operacineje.
Tarantino parašė:
Liepa vyras lauke uz duru, isnese mazyle jam, nuvede i naujagimiu skyriu ir buvo valanda snt krutines. Tada atvede ji pas mane 5 min, as gaivaliojaus po pilnos nar…
Nežinojau dėl operacinės. Nieko sau.
Tarantino parašė:
Liepa vyras lauke uz duru, isnese mazyle jam, nuvede i naujagimiu skyriu ir buvo valanda snt krutines. Tada atvede ji pas mane 5 min, as gaivaliojaus po pilnos nar…
Ačiū labai! 🌹
Tarantino parašė:
O tuo metu leliuku rūpinasi akušerės? Vyras pvz.negali jei viskas ok, mama dar neatsigavus? Ir kaip su maitinimu kaži🤔 manęs laukia CP, milijonas man klausimų, bijau
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai