Snaputaite parašė:
Esu patoginiam skyriui, galiu pasakyti maistas valgomas viskas gerai viskas skanu ir tvarkinga
Radau tokias foto, tai net vemti verčia.. Labai tikiuosi, kad per porą metų vaizdelis pasikeitė

Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSnaputaite parašė:
Esu patoginiam skyriui, galiu pasakyti maistas valgomas viskas gerai viskas skanu ir tvarkinga
Radau tokias foto, tai net vemti verčia.. Labai tikiuosi, kad per porą metų vaizdelis pasikeitė

Guliute parašė:
O kaip Klaipėdos gimdykloje maitina? Ar iš viso ten yra kas valgomo, ar geriau, kad vyras atvežtų reguliariai iš normalios maitinimo įstaigos?
Nepykit , bet kyla retorinis klausimas gimdyti ar valgyti vaziuojat i gimdykla? Patikekit, ten valgis maziausiai rupi.Sekmes😉
drugelisdrugeliukas parašė:
Nepykit , bet kyla retorinis klausimas gimdyti ar valgyti vaziuojat i gimdykla? Patikekit, ten valgis maziausiai rupi.Sekmes😉
Pritariu,po gimdymo nakties,perkelta i palata ta avizine kose be druskos, suvalgiau kaip skaniausia pyraga:)))
Guliute parašė:
Radau tokias foto, tai net vemti verčia.. Labai tikiuosi, kad per porą metų vaizdelis pasikeitė![]()
![]()
Apatinej foto omletas. Jis lb skanus. Nesuprantu kas jus cia vimdo. Susiu ir picu tikrai nebus. Keptu karveliu irgi.
Va butent. Kitos tikisi matyt turkisko olinkliuzivo
sveika kartais ir maziau paest.
Na, nevalgau aš šlamšto niekur ir niekada, tai noriu nuteikti vyrą, kad teks pasivažinėti ir maistuko atvežti
Tik įdomu buvo, nes vakar turėjau su jau gimdžiusia drauge diskusiją. Ji prigasdino, kad žiauriai blogai, kiek matau iš foto, tai ne taip tragiškais, bet vis tiek iki Vilniaus maisto ligoninėse dar kaip iki Mėnulio.
Peace
Snaputaite parašė:
Man vos vienas kitas patiekalas skanus buvo 🙈 duona su sviestu skaniausia 🤣 nu bet dėl kelių dienų galima ir pakentėt
Ramun parašė:
Man vos vienas kitas patiekalas skanus buvo 🙈 duona su sviestu skaniausia 🤣 nu bet dėl kelių dienų galima ir pakentėt![]()
Ir formos greiciau grys
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai