Saulesspindulelis1 parašė:
Dekui už išsamia informacija CP atzvilgiu.
Pasirodo del planinio CP nesant akušeriniu indikaciju, o kitu sveikatos problemu, …
Važiuokite į Latvija, ten nėra tokių "marazmų"...
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSaulesspindulelis1 parašė:
Dekui už išsamia informacija CP atzvilgiu.
Pasirodo del planinio CP nesant akušeriniu indikaciju, o kitu sveikatos problemu, …
Važiuokite į Latvija, ten nėra tokių "marazmų"...
DeiDin parašė:
Sveikos! Kas paskutiniu metu gimdėte Klaipėdoje? Gal galite pasidalinti ką vežėtės į ligoninę, o ko visai neprireikė ir davė vietoj? Esu pirmakartė, tai tamsus mišk…
Buvau seminare nemokamam klp gimdymo namu, tai toki sarasa pateike. 

DeiDin parašė:
Sveikos! Kas paskutiniu metu gimdėte Klaipėdoje? Gal galite pasidalinti ką vežėtės į ligoninę, o ko visai neprireikė ir davė vietoj? Esu pirmakartė, tai tamsus mišk…
Šiuo metu esu Klaipėdos gimdymo namuose, tai yra dar toks sąrašas pateiktas 🙂 
Sveikos! Ką jau išleido iš ligoninės ir išleidimo išraše pažymėta rekomendacija dėl akušerio-ginekologo apžiūros po dviejų savaičių, gal žinot, ar čia į ligoninę ar galima pas savo ginekologą eiti? Spėju, kad čia dėl kirpimo siūlių, kad pažiūrėtų, ar viskas gerai sugijo...
Man ligoninėj pačioje nieko nesakė, o šeimos gydytojos kai užklausiau liepė su tuo išrašu važiuoti į ligoninę ir jie turi apžiūrėti suėjus dviem savaitėm. Bet aš nesuprantu ar čia reikia skambintis, registruotis, ar tiesiog nuvažiuot ir priims? Gal kas esat susidūrusios?
n_p_ parašė:
Sveikos! Ką jau išleido iš ligoninės ir išleidimo išraše pažymėta rekomendacija dėl akušerio-ginekologo apžiūros po dviejų savaičių, gal žinot, ar čia į ligoninę ar…
Taip ligonineje turetu viska padaryti
man pasake kuria diena atvaziuoti Po tu 2sav. Atvaziavau i skyriu nepamenu gal patologini na kur buvo gydytoja ir viska sutvarke. Galit del viso pikto paskambinti i skyriu gimdymo ir paklausti visko
Jola. parašė:
Taip ligonineje turetu viska padarytiman pasake kuria diena atvaziuoti Po tu 2sav. Atvaziavau i skyriu nepamenu gal patologini na kur buvo gydytoja ir viska sut…
O jei važiuoji iš kito miesto, kuriame neturi gimdymo skyriaus vistiek turi grįžti ten kur gimdei apžiūrai?
Cavy parašė:
O jei važiuoji iš kito miesto, kuriame neturi gimdymo skyriaus vistiek turi grįžti ten kur gimdei apžiūrai?
Manau, ne. Tiesiog ta ligonine kurioje gimdete, isipareigoja menesi po gimdymo jus priziureti, jei kiltu kokiu komplikaciju ar profilaktinei patikrai po gimdymo, galite drasiai ten vaziuoti be jokiu siuntimu. Pataisykit kas jei klystu, bet su pirmagimiu bent jau tokia tvarka buvo.
gremil parašė:
Manau, ne. Tiesiog ta ligonine kurioje gimdete, isipareigoja menesi po gimdymo jus priziureti, jei kiltu kokiu komplikaciju ar profilaktinei patikrai po gimdymo, ga…
As irgi taip prisimenu
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai