Monika12 parašė:
O kokia kaina mokamos palatos![]()
40lt.buwo para
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaMonika12 parašė:
O kokia kaina mokamos palatos![]()
40lt.buwo para
Gimdziau cia pries 2 sav
Gimdymas buvo greitas ir lengvas
Per 3 val nuo atvykimo i priemima jau turejau savo maziuka
Gulejau nemokamaoj pogimdyvinej, nes mokamos uzimtos buvo. Visus kaulus nuo lovos kietumo skaudejo
Personalas visas superinis man ten, nei cento niekam nemokejau
Beje, parduodu epiduro rinkini uz 8eur, jei kam aktualu, nespejau panaudot, nes nuo 4cm per 1,5 val kaklelis iki stumimo atsivere
myrkute123 parašė:
Sveikos jau gimdžiusios mamos čia,sakykite kokių daiktų prireikė gimdykloje? Ar reikia savo naktinius tureti?
Naktinius duoda. leliukui reik kepuryte kojinytes ir pampa
O aš pernai gimdžiau ir tikrai tikiu,jog jei nebūčiau davusi pinigų būtų su replėm išlupę mano dukrytę. O kai pasakiau,kad pabandom dar kartą ir su gyd pagalba pavyko. Būtų nieks neklausę,nes ir vaistus leidžia neatsiklaususios. Man ten niekas nepatiko.Sesutės tai ką aš žinau. Gimdysiu vėl klp gn tik todėl,kad mano gyd. iš klp.
Sveikos,ziuriu verda labai diskusijos ;-) pasakysiu tik tiek kad pirmaji gimdziau Telsiuos..likau nepatenkinta,atvaziavau jau kone su stangom ir niekas nesicackino paeme prakirpo,po to siusiuvo tragiskai...
O antraja gimdziau cia Klaipedoj ir likau labai labai patenkinta viskuo. Skatino mane,o per saremius lipau sienom,saukiau ant akuseres kad greiciau,bet ji liko rami ir tuo paciu ramino mane.. Nei pkysimu buvo nei kirpo..po poros val.galejau jau lekt namo ;-) labai patenkinta esu klp GN
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai