Kesey parašė:
Sveikos, gal kas daretes Kardiolitoje? Idomu, kiek už visko sumokėti teko. Taip pat gal apie Simona Kaupa turite atsiliepimu?
Geras gydytojas.
Kesey parašė:
Sveikos, gal kas daretes Kardiolitoje? Idomu, kiek už visko sumokėti teko. Taip pat gal apie Simona Kaupa turite atsiliepimu?
Geras gydytojas.
Kesey parašė:
Matau jis dirba ir Kardiolitoje ir Primum estetica klinikoje, galvoju per kur geriau kreiptis 🤔 gal kas daretes per kazkuria is siu kliniku?
Svarbu gyd. Nesvarbu, kur yra operacine.
Sveiki, kur darotes krutu implantu echoskopa? Gal galite rekomenduoti gydytoja kuris tikrai susidures su krutu implantais, kiek nueinu palieka jausma kad jiems naujove, o noretusi patyrusio gydytojo.
Merginos kas dar susidurete su implantu isemimo operacija, pasidalinkite atsiliepimais. Labai mazai informacijos siuo klausimu, atrodo visos tik dedasi
Puponaute parašė:
Sveiki, gal esate kuri pasidariusi krutu pakelima ir didinima savais riebalais? Ar likote patenkintos rezultatu? Koki gydytoja rekomenduotumet?
Riebalais didinti nelabai apsimoka, nebent vos vos norite padidinti krutis. Nukritus svoriui, nukris riebalai ir nuo krutines.
Boneta parašė:
Riebalais didinti nelabai apsimoka, nebent vos vos norite padidinti krutis. Nukritus svoriui, nukris riebalai ir nuo krutines.
Ta apsimoka/neapsimoka kiekvienas vertina is savo perspektyvos. As nenoriu savo kune svetimkuniu (implantu). Is esmes, savo krutines dydziu esu patenkinta, mano pagrindinis operacijos motyvas butu pakelimas. Na ir butu puiku jai siek tiek putlumo suteikti riebalais. As nenoriu keliais dydziais didesniu krutu.
Taigi, mane domina moteru patirtys, kurios butent daresi pakelima ir koregavo savais riebalais.
Puponaute parašė:
Ta apsimoka/neapsimoka kiekvienas vertina is savo perspektyvos. As nenoriu savo kune svetimkuniu (implantu). Is esmes, savo krutines dydziu esu patenkinta, mano pag…
Jeigu tokie norai, tada tik pirmyn. Bet kokiu atveju nusausit du zuikius: papildysit krutine ir patirpdysite kitas vietas.
Puponaute parašė:
Ta apsimoka/neapsimoka kiekvienas vertina is savo perspektyvos. As nenoriu savo kune svetimkuniu (implantu). Is esmes, savo krutines dydziu esu patenkinta, mano pag…
Labas
jei tikslas pagrindinis pakėlimas, tai didinimas riebalais galimas. Tačiau, jei tikslas putlesnės krūtys, tai nusivilsite.
Mano atveju buvo pakėlimas, implantai + į vieną krūtį riebalai. Prigijo riebalų labai minimaliai. Tai jei man labai svarbu butu būtent riebalų persodinas, nusivilčiau.
Kaimynė darėsi pilvo plastiką ir riebalus suleido į krūtinę. Po puses metu beveik nieko neliko. Riebalų labai mažas procentas prigija, o sviruojant kūno svoriui ir to procento netenkama.
Darant pakėlimą, isidejau implantus, kad krūtinės viršuje atsirastu tūris. Nebūtinai implantai dedami dėl stirančios, kelis didžius didesnes krūtinės. Bet jus teisi, tai svetimkūnis. Ne visos to nori, ar ne visoms priimtina. Man gyventi netrukdo. Šiai dienai jų nejaučiu.
Gal padės mano patirtis ;)
shaja parašė:
Labasjei tikslas pagrindinis pakėlimas, tai didinimas riebalais galimas. Tačiau, jei tikslas putlesnės krūtys, tai nusivilsite.
Kiek laiko praejo po operacijos? Koks gydytojas operavo tiek jus, tiek jusu kaimyne, jei ne paslaptis?
As galvoju, gal pasirenkant pakelima ir didinima riebalais itin svarbu pasirinkti tinkama gydytoja. Gal tuomet ir rezultatai geresni?
As buvau pas Astrauska, jis kaip zinia megejas siulyti si metoda, apie didinima implantais mano atveju tai jis net nediskutavo. Apskritai, keli gydytojai patvirtino, kad darant pakelima ir dedant implantus, korekcija praktiskai bus butina, labai didele komplikaciju rizika. Na toks trumpalaikis rezultatas, nes gravitacija veikia ir viskas visvien smuks. O as tikrai nenoriu, kas 5 m operuotis…
Bet aisku, noretusi, kad ir tas riebalas prigytu. Nes jei neprigis, tai gal isvis man tik pakelima daryt😀 mano atveju zada krutine didesne geru puse dydzio. Is tokio pilno B, i C ar net link D dydzio. Jei svoris svyruoja apie 5 kg, tai neturi itakos, aisku, jeo kalbetume apie 10 kg ir daugiau svorio pokycius tai jau riebalai reaguotu irgi.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai