dove22 parašė:
Sveikos merginos... strenu skausmas tai skausmingas nepakeliamas ir pilvo apacia truputi issiputus ir pasimatavau BKT ryte rode 37.1 ar palaukti snd vakaro ir ryt d…
daryk laukiam geru ziniu
;)
daryk daryk....
dove22 parašė:
Sveikos merginos... strenu skausmas tai skausmingas nepakeliamas ir pilvo apacia truputi issiputus ir pasimatavau BKT ryte rode 37.1 ar palaukti snd vakaro ir ryt d…
daryk laukiam geru ziniu
;)
daryk daryk....
dove22 parašė:
o kuri pirkti kad butu jautrus?
vaistineje paprasyk jautraus
juliaK parašė:
tiesa mergaites kaip jums sekesi su tuo lubrikantu kuris padeda pastoti![]()
kurios pirkosi praita menesi
![]()
Aš naudojau šį ciklą, dabar laukiu rezultatų, esu tik dvi dienos po O
man tai jis labai patiko, konsistencija super
Sveikos....as va pries tris menesius prardau zirniuka ir labai dabar noriu lialiuko.....gine pasiule pozas kurios butu man geriausios....bet deja niekaip......gal ka galyt patart?nes kiekviena kart jauciosiu niescia,bet ateina menesines neliamtos
kada jau gaalima atlikinet nt?
oksancikas parašė:
Sveikos....as va pries tris menesius prardau zirniuka ir labai dabar noriu lialiuko.....gine pasiule pozas kurios butu man geriausios....bet deja niekaip......gal k…
Kokias pozas pasiule?
oksancikas parašė:
Sveikos....as va pries tris menesius prardau zirniuka ir labai dabar noriu lialiuko.....gine pasiule pozas kurios butu man geriausios....bet deja niekaip......gal k…
Sveikute, mano situacija turbut analogiska. Zirniuka praradau pries pusmeti, 2 ciklus saugojomes, o po to intensyviai darbuojames. Ir visai kaip tau, kiekviena cikla jauciuosi lyg pastojusi, bet menesines vis ateina, o po poros dienu ir 'nestumo' pozymiai dingsta. Man irgi pasidare neramu ypac kad ir mano mmm tik viena diena trunka, o veliau tik teplioja. Pasiskundziau savo ginei - siuncia ekoskopijai po poros savaiciu (po mmm). Sako ziures kas atsitiko. Gal ir tu pas gine apsilankyk.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai