Tabula Rasute parašė:
Valio
Bijau dar džiaugtis,nes sako kad šitas testukas nelabai patikimas.
Tabula Rasute parašė:
Valio
Bijau dar džiaugtis,nes sako kad šitas testukas nelabai patikimas.
Karolina St parašė:
Aš irgi įtariu, kad galiu lauktis, mm vėluoja 5 dienas, testas mm dieną buvo neigiamas tai daugiau nesidarau, nenoriu matyt to 1 brūkšniuko. Bet simptomai... BKT la…
Taip anksti eiti pas ginekologę tikrai neverta, nes tik prigąsdins, kai nieko nepamatys. Geriau tiesiog pasidarykit nėštumo testą – vėluojant 5 dienas jau tikrai rodys dvi juosteles, jei laukiatės.
Mildule parašė:
Kaip manot, menesines veluoja jau diena. Jei testa pasidarysiu dabar (vakare) jau rodys ar ne? Ar laukt ryto?
Esant nestumui rodys
Sveikos. as su tokiu klausimeliu, nutiko taip kad mm velavo 8d, susirgau po 8 dienu velavimo bet, dar iki numatomu mm maude pilvo apacia , galu gale susirgau ir po 4 dienu baiges mano mama bet tada po keliu dienu pradejo vel pilvo apacia skaudet tai kairi tai desni sona pamaust, ir nugaros apacia skaudet. nusipirkau nestumo testa paprasta ir rodo vaiduoklius, o skaitmeninis nieko nerodo? Ar gali buti kad skaitmeninis klysta?????
Sunshine1992 parašė:
Sveikos merginos, elektroninis testukas parodė nėštumą 1-2 savaites. Kankina gan dažnas pilvo maudimas, sudurimas. Šiandien jau skausmas perėjo labiau link pilvo vi…
Gal valgyt norit dėl skrandžio?
man pačiom pirmom savaitėm irgi kairį šoną skaudėdavo stovint
Kiss kinder parašė:
Gal valgyt norit dėl skrandžio?man pačiom pirmom savaitėm irgi kairį šoną skaudėdavo stovint
Žinokite užkandžiauju gan dažnai, tad alkio tikrai nejaučiu 🤔
Sunshine1992 parašė:
Žinokite užkandžiauju gan dažnai, tad alkio tikrai nejaučiu 🤔
Jūs 2 sav laukiatės? Nuo kurios dienos skaičiuojat? Nėštumo savaitės skaičiuojamos nuo paskutinių mėnesinių 1os dienos, tad net ankstyviausiam nėštume kai nt parodo, būna jau 4 sav.
LoyalWarrior parašė:
Jūs 2 sav laukiatės? Nuo kurios dienos skaičiuojat? Nėštumo savaitės skaičiuojamos nuo paskutinių mėnesinių 1os dienos, tad net ankstyviausiam nėštume kai nt parodo…
Manau kad gal elektroninis nt parodė
nes man irgi buvo parodes 1-2 sav.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai