Dangustėė parašė:
Sveikos, na jau gal gavot pakvietimus į darželį? 🙈
Dar negavom. Rašo, kad pirmas eilėje, bet prašymo būsena - Laukiantis. Tai nežinau kas ir kaip.
Dangustėė parašė:
Dar negavom. Rašo, kad pirmas eilėje, bet prašymo būsena - Laukiantis. Tai nežinau kas ir kaip.
Dangustėė parašė:
Taip siandien, jau ir sutarti pasirasem
Sveikos mamytes, esu is Panevezio laukiuosi pirmagymio , internete labai mazai informacijos randu apie kursus, uzsiemimus, paskaiteles nestukems. Gal kas turi ka pasiulyti is patirties ? Girdejau kad gimdimo namuose vyksta bet nerandu informacijos jokios, kaip kur uzsieregistruoti ten, kas kiek laiko vyksta? Musu terminas rugsejo pradzioje
Mėlyna Rasa parašė:
Va dėl to man ir kilo klausimas, nes atsiradom pirmi eilėje, o būsena laukiantis. Galvojau visus iki mūsų priėmė, o mes už linijos likom. 😁 Bet pagaliau šiandien sulaukėm skambučio iš darželio. 🥳
miss388 parašė:
Sveikos mamytes, esu is Panevezio laukiuosi pirmagymio , internete labai mazai informacijos randu apie kursus, uzsiemimus, paskaiteles nestukems. Gal kas turi ka pa…
Šituo numeriu pasiskambinkit pasakis kada vyksta ir užregistruos.
Aš buvau gimdymo namuose tuose kursuose , bet kažko labai naujo nesužinojau, tik tiek, kad aprode gimdyklas ir palatas.

Fairytale parašė:
Sveikos , o gimdymo namuose kokia privačių palatų kaina gal žinote ?![]()
Pigesnė 25 eurai, brangesnes berots 35 eurai. Mes emem pigesne, bet pasigailejom, nes bendras Wc su kita palata ir stumdomos durys nueiti i wc, tai per tas duris viskas labai girdisi kas kitoj palatoj vyksta.
blossom14 parašė:
Pigesnė 25 eurai, brangesnes berots 35 eurai. Mes emem pigesne, bet pasigailejom, nes bendras Wc su kita palata ir stumdomos durys nueiti i wc, tai per tas duris vi…
Ačiū labai už atsakymą , tikiuosi bus laisvų brangesnių nes kažkaip nelabai norisi kad girdėtusi iš gretimos palatos 🤔 na bet jei nebus imsim kas bus
O kaip sakykit gal zinot jei terminas suejes ir veikla neprasideda , guldo ir skatina ar dar sako nešiok savaite .... bijau žalių vandenų 🫢
blossom14 parašė:
Pigesnė 25 eurai, brangesnes berots 35 eurai. Mes emem pigesne, bet pasigailejom, nes bendras Wc su kita palata ir stumdomos durys nueiti i wc, tai per tas duris vi…
35 e parai, ar toks vienkartinis mokestis nepriklausomai nuo to kiek gulėsi?
Galegna parašė:
35 e parai, ar toks vienkartinis mokestis nepriklausomai nuo to kiek gulėsi?
Parai.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai