rožine parašė:
o kuo pasireiškia cholesterolis? na kokius simptomus jaučiate jam pakilus?![]()
Kraujo tyrimai parodo
rožine parašė:
Kraujo tyrimai parodo
Pocahontas_ parašė:
Kraujo tyrimai parodo
tai dėl šito tai žinau, bet klausiu ar savijauta kažkokia būna?
rožine parašė:
Nors ne manęs paklausėt, bet galiu atsakyt kaip yra iš mūsų pusės. Simptomų tai jokių nepastebėjau, o va mano draugui (mačiau ir darbe kolegai) aplink akis atsiranda geltonų dėmių ksanteliazmos vadinamos. Mano draugui išvis jau gan didelė buvo tai pašalino lazeriu, liko randas (išbalusi ta vieta) bet paskui dar smulkesnių atsirado nes tuo metu dar nebuvo sumažinęs cholesterolio, tai ir jas reiks pašalint lazeriu kai cholesterolį susitvarkys iki galo.
rožine parašė:
Aš asmeniškai nejaučiu jokių simptomų 🫡
Tik kraujo rezultatas rodo padidėjimą.
Pas mane irgi šiek tiek chol viršija. Bet, kai taip valgom kasdien tai manau dar puikiai parodė. O ir savo amželį manau jau įpusėjusi ☺️☝🏻
Turėjau nemuštų kepsnių, vakar kepiau, dar liko. Tai nėr vis dar sveikatos juos trankyti, tai supjausčiau tiesiog į juosteles, vos apkepiau ir sumečiau į padažą. Su bulvėm free ir salotom likusioms nuo vakar. Bernams pomidorai su grietine.

Augmoj dėžę pomidorų prigriebiau, tai mąstau dabar kiek dienų čia valgysim (o aš šiaip agurkinė😀)

Ir desertas pirktinis

Pocahontas_ parašė:
Oooo! Aš vis gundausi užsisakyti iš jų riešutukų ir pnš,ir kaip?🤤
Aš jau antrąkart. Pirmą ėmiau guminukų, balzamiko(irgi rūgštus)dž pomidorų, bet man niekaip jų išmirkyt nepavyko, o bandant susmulkinti į pabarstukus blenderį sudeginau 😀
Ėmiau dabar dėl papajų, nes mamai labai patiko(kur nepatiks 40proc cukriuko😁). Bet ten min 5 prekes pirkti reikia. Tai šįkart mažei augalinio pieno dar prigriebiau. Dar sūnus sako noriu riešutų, tikrai valgysiu, tai gavosi net daugiau vnt. Daug ko ten yra, tik kiekiai nemaži po kilą, po 500g. Bet šiaip patenkinta, išiunčia greit, kokybė irgi gera, supakuota tvarkingai.
Cavy parašė:
Pas mane irgi šiek tiek chol viršija. Bet, kai taip valgom kasdien tai manau dar puikiai parodė. O ir savo amželį manau jau įpusėjusi ☺️☝🏻
Kur čia užsakot pirmą kart girdžiu? Pomidorus net pristato? Ir kaip skonis ar atitinka natūralų?
Cavy parašė:
Aš jau antrąkart. Pirmą ėmiau guminukų, balzamiko(irgi rūgštus)dž pomidorų, bet man niekaip jų išmirkyt nepavyko, o bandant susmulkinti į pabarstukus blenderį sudeg…
Man jų prieskonis "sviestelis" patinka 😊
astukijus parašė:
Kur čia užsakot pirmą kart girdžiu? Pomidorus net pristato? Ir kaip skonis ar atitinka natūralų?
Ne ne, pomidorai tai iš augmos.
Iš riešutų pirkau saulėje džiovintus 😄
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai