Simansy parašė:
O israsant i dekretines ginekologe ka nors klausineja? 🤔
Jus ŠG išleis, ne ginekologė.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįSimansy parašė:
O israsant i dekretines ginekologe ka nors klausineja? 🤔
Amarila parašė:
Ką čia pasakojat;))ginekologė išleidžia ne šeimos gydytojas
Evuka parašė:
Kas prižiūri - tas išleidžia. Mane su pirmu išleido šeimos. Pas ginekologę lankydavausi tik echoskopų.
Evuka parašė:
Nėščioms moterims pažymėjimus duoda jas prižiūrintys asmens sveikatos priežiūros įstaigų gydytojai akušeriai ginekologai arba šeimos gydytojai..
Priklauso nuo to, kas prižiūri nėštumą
https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/TAIS.259347 63 str.
LTLT parašė:
Nėščioms moterims pažymėjimus duoda jas prižiūrintys asmens sveikatos priežiūros įstaigų gydytojai akušeriai ginekologai arba šeimos gydytojai..Priklauso nuo to…
Keista....
Evuka parašė:
Mane išleido šeimos gydytoja, nes ji ir prižiūri nėštumą kartu su akušere🙂
O mane į NGA šįkart išleido šeimos gydytoja, nors nėštumą prižiūri ir lankausi tik pas gydytoją akušerį ginekologą 😀 Keista tvarka šiaip šioje klinikoje, kur dabar lankausi (pusiau privati klinika) 🙂 Su pirmu nėštumu lankiausi kitur (privačioje klinikoje), tai nėštumą prižiūrėjo ir į NGA išleido nėštumą prižiūrintis gydytojas akušeris ginekologas.
Agnė_33 parašė:
O mane į NGA šįkart išleido šeimos gydytoja, nors nėštumą prižiūri ir lankausi tik pas gydytoją akušerį ginekologą 😀 Keista tvarka šiaip šioje klinikoje, kur dabar …
Jo keista,turbūt visur kitaip....aš pirmą kartą girdžiu kad šeimos gydytojas kišasi į nėštumo priežiūrą🤔jau trečio laukiuosi bet viską visada darė ginekologė...pas šeimos gydytoją ėjau tik po kartą kai reikėjo pažymos ten nėštumo pradžioje,ta patikra sveikatos ir viskas
Evuka parašė:
Jo keista,turbūt visur kitaip....aš pirmą kartą girdžiu kad šeimos gydytojas kišasi į nėštumo priežiūrą🤔jau trečio laukiuosi bet viską visada darė ginekologė...pas …
mane priziuri TIK seimos gydytoja, o echoskopijas einu privaciai. Viskas priklauso nuo tavo pacios pasirinkimo, kuris atsirado ne taip baisiai seniai, berods kokie 6 metai. Mano klinikoj nebuvo nemokamos ginekologes, o ir ta pusiau mokama teista uz nesciosios neprieziura, tai aciu nereikia tokios ginekologes. Seimos gydytoja viska lygiai taip pat tikrina kaip ir ginekologe, tik nepaziures visokiu kakleliu ir echoskopijos nepadarys, bet ir sirdele paklauso, ir pamatuoja viska ta pati. O del isleidimo i NGA, tai keista, kad jei gine priziuri, siuncia pas seimos isleidimui, gi viska pati ginekologe ir paskaiciuoja kada iseit..
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai