gabety88 parašė:
Mano nėštumą prižiūri šeimos gydytoja, ir lankausi pas akušerę Valentiną Šuvalovą (Vilnius). Esu paprašius jos telefono nr. tai pasiskambinu, kai reikia konsultacij…
Geras. Pirma karta girdžiu apie jį
reikės pasidomėti
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįgabety88 parašė:
Mano nėštumą prižiūri šeimos gydytoja, ir lankausi pas akušerę Valentiną Šuvalovą (Vilnius). Esu paprašius jos telefono nr. tai pasiskambinu, kai reikia konsultacij…
Geras. Pirma karta girdžiu apie jį
reikės pasidomėti
Laukiancioji2021 parašė:
Sveikos. Sianakt pradejo niezeti du smilius, mazuosius ranku pirstus. Daugiau nieko neniezti.
Nusakyti neina reikia kraujo tyrimus darytis kepenu fermentu . Nes man pvz isvis nieko neniezejo.
DovileM123 parašė:
Nusakyti neina reikia kraujo tyrimus darytis kepenu fermentu . Nes man pvz isvis nieko neniezejo.
O tai kaip jums tai pasireiske?
Laukiancioji2021 parašė:
O tai kaip jums tai pasireiske?
Man skaudejo skrandzio srityje padare tyrimjs buvo kepenu fermentai pakile 200 net tai geriau vaistus ir nesiojom iki 37 sav o su siuo nestumu nuo pat pastojimo liga kadangi jau buvo tai dare is kart tyrimus
Runa parašė:
Man cholestazė kartojasi jau antrą nėštumą. Tiesa, su pirmuoji pasireiškė labai vėlai, kai turėjau pilnas 37sav. Prasidėjus niežuliui pasidariau kepenų fermentų tyr…
Gal pamenat kokie rodikliai buvo fermentų kai iš kart pasiuntė ligoninėn? Ačiū!
Nerko parašė:
patarčiau jau dabar kreiptis, su cholestaze retai kada leidžia pilnai išnešioti (nebent vėlai atsirado ir rodikliai labai nežymūs).
Laknė parašė:
patarčiau jau dabar kreiptis, su cholestaze retai kada leidžia pilnai išnešioti (nebent vėlai atsirado ir rodikliai labai nežymūs).
Ačiū !
Aš dar nesu tikra, kad būtent tokia diagnozė. Šiandien pridaviau kraują ryt konsultacija pas gyd.
Nešiot iki galo nesiveržiu jei neleis tai neleis, svarbu laiku diagnozuoti . Tiesiog įdomu buvo su kokiais nežymiais nukrypimais guldė. Norisi nieko nepražiopsot 😉
Nerko parašė:
200
DovileM123 parašė:
Man skaudejo skrandzio srityje padare tyrimjs buvo kepenu fermentai pakile 200 net tai geriau vaistus ir nesiojom iki 37 sav o su siuo nestumu nuo pat pastojimo li…
Atsiprašai jei praleidau,o jum su visais vaikais buvo cholestazė? Ir kuriom savaitėm pasireiškė?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai