kkornelija parašė:
O jūs geriate tiroksiną?
Taip
kkornelija parašė:
O jūs geriate tiroksiną?
Taip
Ledaine parašė:
Sveikos, gal kazkas esat susidūrę su panašia situacija 🙂 Sergu autoimuniniu tiroiditu, TTH ir FT3 tikrindavausi kas metus, buvo normoj, vaistų nevartojau. Šiuo metu…
Pastojau su TTH 0,008. Tai paskyrė propycil gert, prieš tai gėriau metizolį. Metizolio nėštumo metu griežtai negalima gert,tai išrašė vardinius vaistus, išsiuntė į klinikas mane mano endokrinologė, bet geriant propycilį situacija pradėjo gerėt, tai klinikos leido toliau savo poliklinikoje stebėtis ,tai kai atsistojo į normas,leido nutraukt. Ir toks mažas jūsų TTH manau skirs vaistus, tai greičiausiai irgi propycilį
Deimute12 parašė:
Pastojau su TTH 0,008. Tai paskyrė propycil gert, prieš tai gėriau metizolį. Metizolio nėštumo metu griežtai negalima gert,tai išrašė vardinius vaistus, išsiuntė į …
Prieš 8 m, kai pastojau su pirmagime turėjau tą pačią bėdą. Pradžioj nukrito labai svoris ir pulsas buvo lb aukštas, širdis kalė ir nepernesiau karščio.. Tada atradau, kad turiu bėdų su skydliauke, TTH buvo labai žemas ir paskirė metizoli.. Dar nežinojau, kad laukiuosi ir geriau jį. Gal už savaitės pasidariau testą ir tada buvau greit išsiųsta į Kauno klinikas vaistų dozei parinkimui ir gydymui. Po savaitės irgi namo paleido. Nėštumas buvo sklandus ir lengvas.
Pasidariau HCG ir pagal nėštumas 2-4 sav... Džiaugiuosi, bet labai gazdina skydliaukės bėdos.. Turiu autoimuninį tiirioditą. Vasario mėn TTH buvo 4, dar pateko į normos ribas. Kovo mėn buvau pas gydytoją sakė gert selena. Ar kas geria nėštumo metu?
O pastojus tiroksiną pradėti nurodė.. Dar nepradėjau 🙈 lėksiu kartoti tyrimų ir kuo greičiau pas endo, aišku privačiai teks, nes kol poliklinikoj pateksi, tai pagimdyti gali 🙈 ar visos iškart ėmėt gert tiroksiną tokiu atveju?
ELME parašė:
Sveikos,
ELME parašė:
Sveikos,
Taip, butinai gerkite tiroksina, nes pastojus tth daznai pakyla toms, kurios turi hipotiroze. Pradejus gerti tiroksina, pakartokite tth tyrima po 3-4 sav paziureti ar doze tinkama. Pirmame trimestre tth turi buti iki 2,5-3.
Meshka parašė:
Taip, butinai gerkite tiroksina, nes pastojus tth daznai pakyla toms, kurios turi hipotiroze. Pradejus gerti tiroksina, pakartokite tth tyrima po 3-4 sav paziureti …
Ačiū! Reikės.. Pries tai būdavo šokinėja ir savaime jis susitvarko. Niekad ne gerdavau. Dabar lėksiu nusipirkti gailiuosi, kad prieš planavimą nesusitvarkiau pilnai skydliaukės bėdų 🥶
Catus parašė:
Pirmą kartą matau tokius baisius skaičius.
Prieš mėnesį mqn numažino tiroksino dozę, nes tth buvo 0,01. Kol laukiu endo konsu…
Kokia dabar geriate tiroksino doze ir kokia gerete iki dozes sumazinimo?
Meshka parašė:
Kokia dabar geriate tiroksino doze ir kokia gerete iki dozes sumazinimo?
Gerdavau po 75, 75, 100 tokiu intervalu po gimdymo. Kovo pradžioje tth beliko 0,01 tai kad nenutraukti visai sumažino iki 25mg.