Spalvotuke parašė:
Labas, merginos, netyčia užtikau šią temą, bet esu Jūsų bendražygė.
Kai vartojote progesteroną savavališkai, kokio dydžio dozes gėrėte? Ką gėrėte ? Duphaston ar Gepretix ?
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįSpalvotuke parašė:
Labas, merginos, netyčia užtikau šią temą, bet esu Jūsų bendražygė.
Kai vartojote progesteroną savavališkai, kokio dydžio dozes gėrėte? Ką gėrėte ? Duphaston ar Gepretix ?
auksine111 parašė:
Gėriau gepretix, tik 3 nėštumo metu 200mg stiprumo, 2 ar 3 kartus per dieną, dabar bijau pameluoti ir nutraukėm su gydytoja tik kažkur apie 25 savaitę
Spalvotuke parašė:
Gėriau gepretix, tik 3 nėštumo metu 200mg stiprumo, 2 ar 3 kartus per dieną, dabar bijau pameluoti ir nutraukėm su gydytoja tik kažkur apie 25 savaitę![]()
Kaip susitvarkėt su mieguistumu ir galvos svaigimu po Gepetrix ? Šiuo metu jų negeriu, bet galvoju taip pat savavališkai gerti, gėriau praeito nėštumo metu, tai ne kaip po jü jausdavaus, galėjau miegot ir miegot
auksine111 parašė:
Kaip susitvarkėt su mieguistumu ir galvos svaigimu po Gepetrix ? Šiuo metu jų negeriu, bet galvoju taip pat savavališkai gerti, gėriau praeito nėštumo metu, tai ne …
Oj įvairiai
namie po darbo pokaitukai, darbe laisvą minutę nusnūsdavau, bet ir nustojus vartot tas mieguistumas man buvo, tai namuose po darbo būtinai turėjau pamiegot
o galva nesvaigo man
Spalvotuke parašė:
Oj įvairiainamie po darbo pokaitukai, darbe laisvą minutę nusnūsdavau, bet ir nustojus vartot tas mieguistumas man buvo, tai namuose po darbo būtinai turėjau pa…
Bandysiu rytoj pasidaryti progesterono tyrimą, labai neramu, nes prieš persileidimą buvo labai mažas, papildomi vaistai nebepadėjo
gjgiedre19 parašė:
Merginos, ar po persileidimo iki kitu menesiniu jums buvo patepliojimu, pakraujavimu? Man persileidimas buvo pries 4 sav, o pries savaite prasidejo patepliojimai, t…
Ar daretes echo po persileidimo jog paziuretu ar viskas issivale?
Netuke parašė:
Ar daretes echo po persileidimo jog paziuretu ar viskas issivale?
Taip. Sake viskas išsivale. Pagal echoskopa ziurint i gleivine, sake kad menesines turetu ateiti savaites-dvieju begyje. Ir va po daktares apziuros prasidejo tepliojimai ir savaite kaip nesibaigia.
gjgiedre19 parašė:
Merginos, ar po persileidimo iki kitu menesiniu jums buvo patepliojimu, pakraujavimu? Man persileidimas buvo pries 4 sav, o pries savaite prasidejo patepliojimai, t…
Sveiki. Preaitą savaitę sulaukiau mėnesinių po persileidimo. Persileidimas prasidėjo balandžio 5 d. Laaabai gausiai buvo kokias 2-3 dienas likusias pusantros savaitės kaip įprastos mėnesinės buvo. Gegužės 1 d pradėjo kur kas daugiau teplioti, bet labiau į rusvą spalvą apie 2-3 dieną pagausėjo (bet aš pradėjau gerti kielias dienas duphaston), atsirado nenidelių krešuliukų. Tai skaitosi kaip pirmosios mėnesinės po persileidimo. Jos gali būti visiškai kitokios nei jums jos yra įprastos. Mano atveju labai negausios. Po pirmūjų mėnesinių geriausia būtų pasidaryti echo (bet netemti ilgai, kad nepradėtų formuotis nauja gleivinė).
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai