69katyte parašė:
Aciukas vis dar sunku suvokti, galiu sypsotis bet ta sypsena dirbtine, viduje sirdis plysta nesuprantu kodel? Juk kitos net nenoriu vaikuciu atsisako meto, o as nor…
Uzuojauta...
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnį69katyte parašė:
Aciukas vis dar sunku suvokti, galiu sypsotis bet ta sypsena dirbtine, viduje sirdis plysta nesuprantu kodel? Juk kitos net nenoriu vaikuciu atsisako meto, o as nor…
Uzuojauta...
69katyte parašė:
o dievuleliau...o kas jai nutiko?
69katyte parašė:
Užuojauta jums didžiausia.
69katyte parašė:
Patikėk mergyte kaip gerai tave suprantu, pati netekau sūnelio, 20 dienų gyveno. Žinok pradžialabai sunki, dažnai kamuoja tokios mintys, kodėl tu gyva o leliukas kape guli. Su laiku palengvės, ypač kai susilauksi kito. Pradžiai kai pastojau, tai nuo nėštumo atrodo kol normaliai judesių nepajaučiau buvau visai atsiribojus, bijojau ypač pabaigos, bet norėjom su vyru vaikelio ir vsio. Mane stipriai palaikė vyras, kai aš pradėdavau psichuot tai nuramindavo. Aš įsirėminau didelę Kajaus nuotrauką, man geriau kai kasdieną matau, nors visi kaip visada savo nuomones kiša, bet aš nekreipiu dėmesio, tai mano vaikelis ir mano skausmelis. Laikykis mergyt, šitas skausmas išliks visam gyvenimui, tik su laiku jis apmažės. Beja mūsų leliukai pas dievą dabar angeliukai
Sveikutes
Del daivapen tai spreskit pacios...bent jau as norejau ispet kad sis zmogus gali but apsisaukelis ir gali bandyt isviliuot pinigeliu kaip jau bande pas mus balandinukuose..manau kitos mamos pasisakiusios ir taip...mes pradzioj irgi labai graziai su ja bendravom...kai dar buvo nescia nuolat vis jej kazkas buvo negerai, tai visos mamytes negailejo gero zodzio kai po kurio laiko suabejojom ja labai labai..
Subuke parašė:
Patikėk mergyte kaip gerai tave suprantu, pati netekau sūnelio, 20 dienų gyveno. Žinok pradžialabai sunki, dažnai kamuoja tokios mintys, kodėl tu gyva o leliukas ka…
Tave mergyte taip pat uzjauciu del sunelio, mes irgi isireminom nuotraukyte visi sako kad as jos nepaleidziu, bet ji juk danguje tai negi negaliu verkti kai noriu ... O mums buvo igimta sirdies yda kurios per visa nestuma nei viena gine nemate iki paskutinios savaites kol gimem sake jokiu patologiju nera, nes buvau daznai echoskopuojama
juoduke. parašė:
kad ir kaip bebutu padekime viena kitai o ne smerkime, o jei padet nenorim geriau is vis nerasykim, gi mes tam ir esam cia kad pasipasakot ir issipasakot gal mergin…
Nesame mes bejausmes,nors nepazystam ,nesam maciusios vienu kitu,bet ne viena asara nuredejo del nelaimiu vienu kitu....ne viena asara nuredejo del 69katytes mergytes...meldemes kai vienai merginai gime berniukas 3men anksciau,kad tik isgyventu....isgyvenam ir laimingu akimirku balandinuku forume,ir palaikome viena kita,patarimais kuom tik galima..
O del Daivapen,reikia jums laiko,kad isitikintumet ir pradetumet abejoti...musu forumas ja irgi gailejo(ji buvo ne vienintele kuriai istiko persileidimas,kitos parase,liudejom ir issitryne is musu forumo) o ji kaip kokia erke isisiurbusi rase rase rase...o mes ja gailejom,patarinejom pas kokiu gyd,kreiptusi,kita net pasisiule ja pavezet..prasidejo isisukimai,nesibaigiantis klausimai,kurie pradejo mums kelti abejoniu,dar kai saskt,paskelbe savo......ir dar prisistato suaugusia subrendusia moterim.ESAM DAUGUMA ISGYVENUSIOS PERSILEIDIMA IR ZINOM KAS PER JAUSMAS,bet ir viska darom kad pastotumem,laimingai isnesiotumem..
morenaza parašė:
Jo jau atsibodo skaityti apie Daivapen....
jus vercia kas nors skaityti tai kas jums nepatinka?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai