meiles_kibirkstele parašė:
Nepamirskit kad galejo buti kibimas, tik iki galo neisitvirtinti...
Kai trečią testą dariau, tą pačią dieną pabandžiau ir first response. Nepasirodė jokio vaiduokliuko. Bet aišku, negaliu 100% teigt, kad jūs klystat.
meiles_kibirkstele parašė:
Nepamirskit kad galejo buti kibimas, tik iki galo neisitvirtinti...
Kai trečią testą dariau, tą pačią dieną pabandžiau ir first response. Nepasirodė jokio vaiduokliuko. Bet aišku, negaliu 100% teigt, kad jūs klystat.
Rasyte12 parašė:
Na, nepradžiūvo dar easiukas.? 🤔
Noriukė.94 parašė:
Rytinis. Tiesą sakant nieko neįžiūriu dabar![]()
Sveikute dar yra laiko nenusimink primink kelinta diena tau po ov🙂
sveikos, pas mane situacija neaiski. snd buvau gine padare krauja slapima ekosopa nieko neradao ir nemato nei vienas. tai nesuprantu ka cia rodo tas testas. krutine skauda pabrinkus, galva svaiksta. mm skausmo niekada nejauciu pries ar po. jau nebezinau ka galvoti testai rodo taip. ir jau ne vienas. gal kam buvo panasi situacija
Kaip
Juoda parašė:
Labuka jau gadini nt ar dar lauki 🙂
rida55 parašė:
Sveikute dar yra laiko nenusimink primink kelinta diena tau po ov🙂
Šiandien turėtų būti 13 dpo. Tiksliai nežinau, nes ot nedariau, bkt nematavau
domagrey parašė:
sveikos, pas mane situacija neaiski. nebesuprantu kas vyksta nestumo testai kaip ir meta vaiduoklius. buvau snd pas gine padare krauja ekoskopa. slapima nieko nemat…
domagrey parašė:
sveikos, pas mane situacija neaiski. nebesuprantu kas vyksta nestumo testai kaip ir meta vaiduoklius. buvau snd pas gine padare krauja ekoskopa. slapima nieko nemat…
Jei kraujo tyrimas hcg, nėštumo nerodo-testai meluoja. Šie ne vienai rodė kai nėštumo nebuvo
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
Pradejom Mokyt ant puoduko praitu metu gruodzio vidury. Per savaite ar dvi ''ikirto'' ka daryt. Ir koki menesi tobulai dare v…