Frezija parašė:
sveikinu !! Kelinta dpo jums?![]()
Ačiū
Pagal TD 11dpo, pagal pojūčius gal labiau 12dpo
tevu-darzelis.lt/rk117727@20032602f2f
Frezija parašė:
sveikinu !! Kelinta dpo jums?![]()
Ačiū
Pagal TD 11dpo, pagal pojūčius gal labiau 12dpo
tevu-darzelis.lt/rk117727@20032602f2f
panelyte9 parašė:
Ačiū![]()
Pagal TD 11dpo, pagal pojūčius gal labiau 12dpo![]()
Greitai perzvelgiau jūsų grafikeli, tai kadangi pradesiu matuoti BKT tai ja nera nebutina matuoti kiekviena diena ir iškart po mm? 🤔
Believer parašė:
Greitai perzvelgiau jūsų grafikeli, tai kadangi pradesiu matuoti BKT tai ja nera nebutina matuoti kiekviena diena ir iškart po mm? 🤔
Jei tik pradedat, tuomet būtinai iškart po mėnesinių, tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje. Ir žinoma, būtų gerai kasdien
Aš šį mėnesį buvau nusprendus nematuot, bet eigoje va gavosi kaip gavosi
panelyte9 parašė:
Labas rytas![]()
Turbūt jau laikas po truputį pradėti tikėti...![]()
Kaip gražu ! 😍😍
panelyte9 parašė:
Jei tik pradedat, tuomet būtinai iškart po mėnesinių, tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje. Ir žinoma, būtų gerai kasdien![]()
Supratau, ačiū jums 😉🌷
panelyte9 parašė:
Ačiū![]()
Pagal TD 11dpo, pagal pojūčius gal labiau 12dpo![]()
Peržiūrėjus jūsų grafikelį, ten tiek mylimuku 😅 Pagalvojau, kad jauč neeina mums užkibt, del to kad, pries OV ir diena po jos varom, o veliau man jau ir paciai noro visai nera kazka veikt, nes visokios mintys lenda i galva.. 🙄😒
Labas rytas merginos,drauge pasidare testa ,siandien 10diena po ikelimo embriono,pas ja pagalbinis apvaisinimas.testas 10miu,swediskas.Abi nezinom kaip ivertinti .pirma foto isryskejo is kart ,o kita foto cia tas pats testas tik jau po kurio laiko..Gal kuri pakomentuos?kaip manote ar galetu tai but teigiamas?

Queen11 parašė:
Labas rytas merginos,drauge pasidare testa ,siandien 10diena po ikelimo embriono,pas ja pagalbinis apvaisinimas.testas 10miu,swediskas.Abi nezinom kaip ivertinti …
Aš galbūt siūlyčiau pakartoti testą, nes toks ne vientisas jis, gal brokuotas, bet kad kažkas matosi tai tikrai
Queen11 parašė:
Labas rytas merginos,drauge pasidare testa ,siandien 10diena po ikelimo embriono,pas ja pagalbinis apvaisinimas.testas 10miu,swediskas.Abi nezinom kaip ivertinti …
panasu i brokuota testa, man ne toks testas , bet irgi panasu netikra vaiduokli mete. Aisku linkiu kad jusu draugei jis butu tikras ;)
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai