neziniuke741741 parašė:
na va siandien ryto. Ar kas nors iziuri antra juostele? Nes as jau nuo ziurejimo nebematau nieko![]()
Nelb matau
neziniuke741741 parašė:
na va siandien ryto. Ar kas nors iziuri antra juostele? Nes as jau nuo ziurejimo nebematau nieko![]()
Nelb matau
Laukiu Stebuklelio parašė:
O kelinta diena ciklo ?
24. Kazkur 8 9 dpo jei neklystu.
neziniuke741741 parašė:
24. Kazkur 8 9 dpo jei neklystu.
Tai gal dar anksti rodyti?
Baltoji meška parašė:
Tai gal dar anksti rodyti?
Gal dar ankstoka bet niekaip neiskenciau nepasidarius. O kokio jautrumo testai pregna test gal zinot?
neziniuke741741 parašė:
Gal dar ankstoka bet niekaip neiskenciau nepasidarius. O kokio jautrumo testai pregna test gal zinot?![]()
Na jo tikrai ankstoka , man siandien 27 ciklo diena vis dar laukiu ar atsiras mm ar ne. Tj nesidarau nieko nenr pamatyti 1
Na jo tikrai ankstoka , man siandien 27 ciklo diena vis dar laukiu ar atsiras mm ar ne. Tj nesidarau nieko nenr pamatyti 1![]()
As tai neiskenciu ilgai prisiperku testu o paskui kuo anksciausiai darausi, ir paskui nusiviliu nes dar niekada nepamacius teigiamo...
neziniuke741741 parašė:
As tai neiskenciu ilgai prisiperku testu o paskui kuo anksciausiai darausi, ir paskui nusiviliu nes dar niekada nepamacius teigiamo...![]()
Man irgi taip pat buna. Bet dbr galvoju ai lauksiu mm ateis ar ne. Nes poto verkiu pamacius 1. Kiek laiko bandote pastoti ?
neziniuke741741 parašė:
Gal dar ankstoka bet niekaip neiskenciau nepasidarius. O kokio jautrumo testai pregna test gal zinot?![]()
Šitie dar tikrai nerodys, jie nėra jautrūs
jollyk parašė:
Šitie dar tikrai nerodys, jie nėra jautrūs![]()
O kokie jautrus ?
O kokie jautrus ?
Benu rožinis 10 miu, violos irgi yra 10 miu jautrumo, tai jie gali rodyti nėštumą jau ir 8-9 DPO. Nuo 10-11 DPO jau gali parodyti easy test, jis 20 miu jautrumo
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai