muotriska parašė:
hm..o man kiek pamenu kai dare pirma kraujo tyrima ligoninej,tai per antra skana reikejo paprasyt rezultatu ir iklijavo juos i mano ta knyga.butu nieks nedave jei buciau neprasius
o 28sav kraujo tyrima man dare midwaifas.o tau ligoninej? as tai manau kai eisiu porryt pas mw tai ir gausiu atsakymus gal
o tau dare kraujo tyrima per antra skana? nes as nepamenu,bet lyg ir dare,bet tada taip isein kad as atsakymu nezinau,o mano draugei tai isvis nedare
![]()
Man viena midwaife dare nustatyti kraujo grupei, tai ta lapa su atsakymais jie patys is kazkur gavo, kita del dauno sindromo ligoninej dare, tik nepamenu pirma ar antra karta kai buvau, berods pirma, tai man pastu atsakymai atejo,o dabar pries dvi ar tris savaites vel mw dare. Biski bijau, nes maciau kad ne ta adresa uzrase ir nieko nepasakiau jai
Kazin nuo ko priklauso tie tyrimu darymai
Man mazylis taip pasiverte, kad jauciu galvyte prie desinio plaucio, o kojytem i kairi kluba paspardo, sako jis jau tokiu metu turetu apsiversti, gal dar vietos jam uztenka, o tai liks sedet jis man visam laikui ten
O Rytoj pagaliau paskutiniam skanui i ligonine!