Spindulys parašė:
As pati jautriai miegu nuo gimimo 🤣🤣girdziu kaip muse skrenda![]()
cia tas vadinamas mamos miegas😀 vaikams gimus ir pasikeicia ir mamu miegas.miegam jautriau,girdim net maziausius krebzdesius.
Spindulys parašė:
As pati jautriai miegu nuo gimimo 🤣🤣girdziu kaip muse skrenda![]()
cia tas vadinamas mamos miegas😀 vaikams gimus ir pasikeicia ir mamu miegas.miegam jautriau,girdim net maziausius krebzdesius.
MonikaRay parašė:
Ne taip parasiau, as visa gyvenima jautriai miegu, ne tik dabar kai atsirado beibis 😀
Sveikos. Situacija tokia kad dabar darbo yra maziau ir labai mazai valandu isdirbu, neuztenka pragyvenimui. Tad noriu susitvarkyti Nav kad gauciau pasalpa, nes galima dirbt ir gaut ja jei neisdirbi 60prc darbo. BET tam reikalingi popieriai is darbdavio kuris turi uzpildyti kad galeciau ja gaut,BET jis man nepildo ir mane ignoruoja, kaip man tai susitvarkyti? Darbo neduoda o ir nenori pildyt popieriu kad gauciau pasalpa, tai is ko gyvvent turint dar vaika...
Sveikos
noriu išgirsti atsiliepimų apie vežimus. Vyras labai įsižiūrėjo Stokke trailz vežimą, nes jis gan aukštas. Lopšys atrodo erdvus, patogus. Bet kaip sėdima padėtis? Kaip su miegojimu joje? Ar vaikui patogu miegoti? Kokie jums patogiausi vežimai, kad tiktų ir miegojimui darželyje?
Ačiū pasisakiusioms!
sandroote parašė:
Sveikosnoriu išgirsti atsiliepimų apie vežimus. Vyras labai įsižiūrėjo Stokke trailz vežimą, nes jis gan aukštas. Lopšys atrodo erdvus, patogus. Bet kaip sėdima …
As turiu Stokke trailz, mano vaikas dar mazas, bet vezimui nei vieno minuso! Siandien stumiau per slapia sniega, eina kaip tankas. I darzeli pirksiu padeveta, tikrai naujo nepalikciau. Kol vaikas nesedi, erdves rikrai uztenka. Kaimynes vaikutis vyresnis, sedi jau, tai irgi patenkinta labai.
lilygirl parašė:
As turiu Stokke trailz, mano vaikas dar mazas, bet vezimui nei vieno minuso! Siandien stumiau per slapia sniega, eina kaip tankas. I darzeli pirksiu padeveta, tikra…
Oho,jau sniego turit!☺️Apsauga nuo lietaus cia pirkta stokkes?
Mes i darza irgi zadam pirkt deveta vezima (buna specialiai darzeliui tokie)kad ir koki tureciau,neduociau ten naujo. Maciau miske,kaip vaikai iseja i tura,viena vezima stuma su mieganciu leliuku,o apacioj malku prisikrove lauzui pasikurt,tai gaileciau savo vezimo malkom vezt😀
As taip pat turiu Stokke trailz, jokiu minusu, nors vyras burbuliuoja kai reikia i masina ideti🤣
O sedima, nuo 6men turiu Babyjogger city mini gt (gt2 nepatiko), papildomai nusipirkau mattbrett'a ir footbrett'a👍 pas mus visi darzeliai turi savo vezimus, tai nereikia savo naudoti
Bedtime parašė:
Gal kurios vyrui teko čia darytis spermos tyrima? Mano gine sakè turi kreiptis pats ,ir zodziu net I galva ta min. Nesove paklaust kur ? Pas lege Ar tiesiai I ligon…
Privačiai turbut turi eiti darytis . O ats greit nebūna mes laukėm 3men ir net negavom ats nes per ta laiką pastojau
Nona parašė:
Oho,jau sniego turit!☺️Apsauga nuo lietaus cia pirkta stokkes?
Aha, apsauga is stokkes, patinka 👍🏻
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai