Nareee parašė:
Nu bet cia melagiu testai pabandykite dar kita uztvirtinimui ;)
Aš ir galvoju kad reiktų, dėl visą ko....
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįNareee parašė:
Nu bet cia melagiu testai pabandykite dar kita uztvirtinimui ;)
Aš ir galvoju kad reiktų, dėl visą ko....
Eriic parašė:
Kažkaip netikėtai. Nes kažkaip negalvojom, kad iš kart gali pavykti...
Dar tame esu nauja, tai vis kyla abejonių, mažu blogi rezultatai, gal dar kartą ba…
Panašu,kad tikrai laukiates🙂sveikinu🙂bet pasidarykite dar kitos firmos testą,kaip jau kažkas minėjo. Aš įsitikinau ir buvau rami kai 4 skirtingų rūšių testai parodė nėštumą🤭🙂
Kaledine parašė:
Panašu,kad tikrai laukiates🙂sveikinu🙂bet pasidarykite dar kitos firmos testą,kaip jau kažkas minėjo. Aš įsitikinau ir buvau rami kai 4 skirtingų rūšių testai parodė…
Labai ačiū
Dabar ir tegalvoju, kad reikia pasidaryti dar, kad būtų ramu... Bet tikrai tikiuosi kad ir šis nemeluoja...
Kaledine parašė:
Panašu,kad tikrai laukiates🙂sveikinu🙂bet pasidarykite dar kitos firmos testą,kaip jau kažkas minėjo. Aš įsitikinau ir buvau rami kai 4 skirtingų rūšių testai parodė…
o gal žinote kokie tie testai yra tiksliausi?
Eriic parašė:
o gal žinote kokie tie testai yra tiksliausi?
Benu vaistines geri. Bet man asmeniskai koki bepirkau visi man jei buvo teigiami.. tai isvis nezinau kaip gali but melagiai
o kai nesilaukiau tia visi rode tuscia
Mamulia parašė:
Benu vaistines geri. Bet man asmeniskai koki bepirkau visi man jei buvo teigiami.. tai isvis nezinau kaip gali but melagiaio kai nesilaukiau tia visi rode tuscia…
Pritariu. Pirkau labai nesutinkama iš vaistinės,buvo ir ankstyvojo nėštumo nustatymo ir mažesnio jautrumo. Tai galite bandyti iš tikrųjų bet kuriuos🙂
Teko naudotis ne vieno nėštumo testų firma jei jau nieko tai ir nieko nerodo... Kai jau teigiamas tai ir teigiamas... Aš ir čia priskaičiau apie tuos testus... Pirmą kartą kai pastojau net neatmenu koks tai testas buvo kai parodė du brūkšnelius tai parodė ir nei minties nebuvo kad melagiai gali būti.... Na aišku tas buvo prieš vos ne 17metų😁
Gandrų belaukianti parašė:
Teko naudotis ne vieno nėštumo testų firma jei jau nieko tai ir nieko nerodo... Kai jau teigiamas tai ir teigiamas... Aš ir čia priskaičiau apie tuos testus... Pirm…
Seniau būdavo easytest va tas tai patiko kaip gaudžiau vaiduoklius su pirmagimiu , o dabar baba ir visi vos ne melagiai... Tas extaso kažkoks iš euro vaistinės išvis neaišku ką rodo riebumą gal 😆 🤦♀️ jau kaip pasimoviau aš su juo... Tikrai ryškiai rodė , ir po to pamačiau kad melagis begau pirkti kitų skirtingų rūšių testų o tie balti buvo...
Žaliaakė22 parašė:
Seniau būdavo easytest va tas tai patiko kaip gaudžiau vaiduoklius su pirmagimiu , o dabar baba ir visi vos ne melagiai... Tas extaso kažkoks iš euro vaistinės išvi…
Dėl to, kad to išvengčiau šiandien prisipirkau dar kelis kad būtų tikrai aišku ir ramu... Nesenei pasidariau kitą, jis irgi rodė teigiamą ir šį kart lyg ryškesnis buvo☺ Bet dėl šventos ramybės, dar ryt ryte pasidarysiu 😄
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai