@gnetuk parašė:
tai ji pas mane visad buna aukstesne nei pirmoj fazej![]()
Tai vadinas ovuliacija vyksta
@gnetuk parašė:
tai ji pas mane visad buna aukstesne nei pirmoj fazej![]()
laukiantistebuklo parašė:
taip
@gnetuk parašė:
taip![]()
Tai svarbiausia,tik va buna jos nepilnavertes,o cia jau negerai
laukiantistebuklo parašė:
Tai svarbiausia,tik va buna jos nepilnavertes,o cia jau negerai
pagal bkt tai nelabai jau ir matysis ar pilnavertis nors as ov visada jauciu,si men buvo ant tiek stipri,kad net pirma karta tepliojo nors sitas faktas mane neramina
@gnetuk parašė:
pagal bkt tai nelabai jau ir matysis ar pilnavertis nors as ov visada jauciu,si men buvo ant tiek stipri,kad net pirma karta tepliojo nors sitas faktas mane neramin…
Taip,cia tik echo metu issiaiskint galima.na laikom kumstukus,kad visgi pasisektu jums si menesiuka
[email protected] parašė:
nieko dar nezinau del LP ryt vel i klinikas ziuresiu ka sakys .
papasakok kai grisi ka tau sake apie LP
youtube ziurejau kaip ta LP atlieka, tai nenugazdino, nebent tai kad diena reiks ligonnej gulet, o is darbo manes niekas neisleis, nes dirbu savo mieste viena ir pakatinio zmogaus per puse Lietuvos jie tikrai nesius. jei reks operaciju teks iseit is darbo... bet girdejau kad jei iseini s darbo ir per 1,5metu iseini i dekretai tai dekretines vistiek priklauso
Ms.Vilma parašė:
papasakok kai grisi ka tau sake apie LPyoutube ziurejau kaip ta LP atlieka, tai nenugazdino, nebent tai kad diena reiks ligonnej gulet, o is darbo manes niekas …
Kas cia per nesamone,kad is darbo neisleis?beto ne visad viskas taip paprasta buna,kartais net biletenio po jos prireikia
Ms.Vilma parašė:
papasakok kai grisi ka tau sake apie LPyoutube ziurejau kaip ta LP atlieka, tai nenugazdino, nebent tai kad diena reiks ligonnej gulet, o is darbo manes niekas …
as skaiciau kad nuo 3 dienu iki savaites laiko ligoninei po sios operacijos ka merginos sendien i klinikas 12 val ziuresim ka sakys gine
Ms.Vilma parašė:
Ms.Vilma o tai tau irgi reikia tokios operacijos?
Na pagaliau kazkoki kiausineli uzdejo tevu-darzelis.lt/rk69763@140130812f4, ziuresiu,kas toliau bus.
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai