Tiesiog Olga30 parašė:
Kad as gi niekad nuo nieko neslepiu mano specialybe yra dvi logisto ekspeditoriaus ir kasininko tik kai yra pirstines tai su jom nelabai dyrbt galiu oda alergiska, …
ateik dirbt ekspeditoriumi. Vilniete beje esi?
Tiesiog Olga30 parašė:
Kad as gi niekad nuo nieko neslepiu mano specialybe yra dvi logisto ekspeditoriaus ir kasininko tik kai yra pirstines tai su jom nelabai dyrbt galiu oda alergiska, …
Anilevee parašė:
Sveikos. Ar čia jau pikas?![]()
Pikas
Tiesiog Olga30 parašė:
Tai jo as kol kas namie vyras dyrba stazo turiu pasidarius tai kol kas laika sau aukoju savo sveikatai☺️
Teikia save myleti
secret996 parašė:
Man pamaininis ir dar su viršvalandžiais. Tai pagailiu savęs atsikelti, kai jau turiu galimybę padribsoti. Bet ką padarysi turbūt teks susiimti. Jau savo mėgstamą s…
Uoj tada sudetinga
Sofija1234 parašė:
Matau !
raudona.saulyte parašė:
Aš kai pabundu, tai ir matuoju~ 7 val. Plius minus valanda rašau, ką termometras parodo
bet jau ir įprotis atsiradęs prabusti tokiu laiku, būna pamatuoju ir…
Man tikrai sunku atsisakyti, kai aplink visur pilna
Bet ko tik nepadarysi del vaiko plius dar kokie minus 6kg butu idealiai
pierla parašė:
Pikas![]()
Kartais jo poilsio reik ypac smegenim ☺️
NerBa parašė:
Brukstelk asmenine kurioj imoneje ar ne bus ten pat kur siunciau 😅 As salia Vylniaus
Tiesiog Olga30 parašė:
I viena imone issiunciau cv pagal savo specialybe tai atskambino klausia o jus pabegele is Ukrainos? Sakau ne sakau Lietuvoje gimus ir augu, tai oi mes pyrmoj vieto…
Whaaaaaaaat?
nebent jiem už ukrainiečio įdarbinimą kokios subsidijos duodamos.
Nesinori, kad taip vyktų ir kad liktumėm užriby dėl darbų.
Sparkle parašė:
Whaaaaaaaat?nebent jiem už ukrainiečio įdarbinimą kokios subsidijos duodamos.
Jo darbdaviai gauna berods 5000 euru uz pabegeliu tai ir graibsto juos
Tiesiog Olga30 parašė:
Jo darbdaviai gauna berods 5000 euru uz pabegeliu tai ir graibsto juos
Tik uz aukstos kvalifikacijos darbus ir dar daugybe salygu reikia ivykdyti kad gauti tuos 5k
Sparkle parašė:
Whaaaaaaaat?nebent jiem už ukrainiečio įdarbinimą kokios subsidijos duodamos.
jau esame, LT pilieciai, uzribyje. Butu/namu nuomos- pirmenybe pabegeliams. Maisto korteles- jiems. Nenoriu but pikta, bet visa si situacija labai prasilenkia su logika musu, LT pilieciu, atzvilgiu.
Maciau situacija grozio salone. Kai pabegele akis isdraske, kad jos cia ir dabar manikiurui neprieme- mat vietos jai siandien nebuvo... Po tokiu fokusu- gailestis isgaruoja jiems...
NerBa parašė:
jau esame, LT pilieciai, uzribyje. Butu/namu nuomos- pirmenybe pabegeliams. Maisto korteles- jiems. Nenoriu but pikta, bet visa si situacija labai prasilenkia su lo…
O kur dar vietos darzeliuose pagal pirmuma ir mokyklose... mes trecius metus negalim darzelio gauti,o va ukrainieciams- atsirado vietos staigiai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai