saulyna 2022 parašė:
ryt bandysiu ryte važiuoti prg ir hcg 🌸
Praneškite kaip kas🤞❤️
saulyna 2022 parašė:
ryt bandysiu ryte važiuoti prg ir hcg 🌸
Praneškite kaip kas🤞❤️
Anonime 777 parašė:
Na ka merginos ;)
Palieku jusu grupele![]()
Šendien man 8dpo, dariausi testą, bet baltas🙈 dar yra vilties jog pavyks prisijungti, butu antras gegužinukas😍 o Jus labai sveikinu🐣🐣🐣❤️❤️❤️
Samanelė parašė:
Šendien man 8dpo, dariausi testą, bet baltas🙈 dar yra vilties jog pavyks prisijungti, butu antras gegužinukas😍 o Jus labai sveikinu🐣🐣🐣❤️❤️❤️…
Aciu
Net dirbti negaliu, neiseina susikaupti
Samanelė parašė:
Šendien man 8dpo, dariausi testą, bet baltas🙈 dar yra vilties jog pavyks prisijungti, butu antras gegužinukas😍 o Jus labai sveikinu🐣🐣🐣❤️❤️❤️…
O jums linkiu susilaukti ;)
Parejo mano hcg tyrimas, nelabai dziuginantis, manau kad reiks grizti prie planuojanciu...
Pries dvi dienas hcg buvo 186, siandien 305. Ginekologe sako, kad tipo gerai nes pakilo 65%, bet man vistiek nelabai...o dabar laukti iki sekancio penktadienio scano... as nebegaliu man, jau tas stresas ir laukimas i nevilti varo...
Vasara93 parašė:
Parejo mano hcg tyrimas, nelabai dziuginantis, manau kad reiks grizti prie planuojanciu...
Kas nutiko? Juk viskas gerai su hcg
Vasara93 parašė:
Ar turejote pries tai nesivystanciu kad sprendziate apie grizima prie planuojanciu? Mano irgi kilo nevisada siekiant pilnai 2 k. Nesureiksminome. Kartojau kas 2 d ir toliau.
Razinka parašė:
Ar turejote pries tai nesivystanciu kad sprendziate apie grizima prie planuojanciu? Mano irgi kilo nevisada siekiant pilnai 2 k. Nesureiksminome. Kartojau kas 2 d i…
Turejau pries tris metus nutrukusi nestuma, nespejus net issiaiskinti kur jis randasi, o pries puse metu isoperavo desini kiausintaki, nes ten buvo isitvirtines nestumas... kaip supratau kraujo nebekartos, nes pagal ju skaiciavimus uz savaites turetu jau matytis bent kazkas jei gimdoje... nebezinau, kur sudeti visas mintis, atrodo tuoj galva plys...
Sveikos, aš čia esu daugiau skaitytoja, nei rašytoja, tačiau dabar toks klausimas iškilo, gal pakomentuosite.
Kokia tikimybė pastoti, jeigu myliukas buvo dieną, kurios išvakarėse pamaudė pilvą ir tada myliuko dieną pamaudė. Ar nebus kad reikėjo diena anksčiau užsiimti ir maudė pilvą nes ov jau buvo įvykusi? Na nežinau ar aiškiai suformulavau sakinį 🤦♀️
Kasvyksta parašė:
Sveikos, aš čia esu daugiau skaitytoja, nei rašytoja, tačiau dabar toks klausimas iškilo, gal pakomentuosite.![]()
Na vien dėl pamaudimo niekas Jums nenuspręs, ar ten tikrai galėjo būti OV ir ar galėjote pastoti. Galimybė yra, bet per mažai duomenų tokius dalykus teigti.
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai