Pipirelis parašė:
Labas rytas, mergaitės!
Kazko pabaiga, tai kazko pradzia!!! You go girl!!!
Pipirelis parašė:
Labas rytas, mergaitės!
Kazko pabaiga, tai kazko pradzia!!! You go girl!!!
Krasula parašė:
Labas rytas 🌸
Ir iš kur pas Tave tiek pozityvo... 🤩
Na aš turiu vieną neklaužadą namie, kurio poelgiai kartais priverčia pamąstyti - ar tikrai antro reikia🤣🤣🤣
O bet tačiau, suprantu, kad gali būt sunkiau šį kartą pastoti, tai labai nesvajoju☺️
Evitaa parašė:
Labas rytas! ☕️😊 o aš ant kiek zyziau, kad tempia pilvo apačią nuo 2dpo iki 9dpo, o vakar ir šiandien-ramuma. Tai kažkaip idomus pms šį kartą, tyla prieš audrą turb…
Laukiam ką atneš ta audra😌🍓 nes man tik dabar prasidėję maudimai atneš tik naują ciklą🤪😅
Aš tai neišlaikiau ir pasidariau testa, cc, 9dpo, neigiamas, joptararai.
Bet visvien praeita cikla jau nuo 7dpo gaudziau, o šį nuo 9, tai jau pažanga 😁 be to kai su praeitu neštumu tai jau nuo 9dpo rode.
O pasidariau dar ir del to, kad BKT biški užkilo, ir vakar tokia krutine jautri buvo, ypac naktį, ant pilvo užmigti nepavyko, teko verstis ant šono 😌su praeitu neštumu tokiam laike to nebuvo.
Kaip gaila kad tie visi simptomai nestumo ir PMS sutampa, gamta motina joptararai kaip sako 😆
Mascarene parašė:
Na ką, šįryt važiuoju išsiimti spiralės ir kai tik organizmas atsistatys - kibsim į darbus. Laukiau šitos dienos siaubingai. Labai užkniso 😁
Nereikia laukti, kibkit i darbus iskarto 🙂 As issiemus spirale pastojau per pirma menesi 🙂 Net gydytojai sako jog per pirmus menesius po spirales lengviausia pastoti 🙂
Pipirelis parašė:
Laukiam ką atneš ta audra😌🍓 nes man tik dabar prasidėję maudimai atneš tik naują ciklą🤪😅
Ką ką, raudonąją jūrą su žaibais atneš ir taip aišku 😁🩸 nes jei būtų kažkas, tai bitutė jau vakar kažka metus būtų. 😏
Evitaa parašė:
Ką ką, raudonąją jūrą su žaibais atneš ir taip aišku 😁🩸 nes jei būtų kažkas, tai bitutė jau vakar kažka metus būtų. 😏
Katra tau dpo?
Labas rytas merginos 🌸☕️
Nuo pirmadienio žiauriai keistas pilvas, lyg suka bet nesuka taip kad reiktų bėgt į tualeta. Toks lyg pykinimas lengvas užeina. Pilvo apačia kartais lengvai maudžia. Nesuprantu kas čia gali būt. Gal virškinimas? Bet ėmiau nuo jo, ir niekas nepasikeitė 🙄🥴
Pipirelis parašė:
Na aš turiu vieną neklaužadą namie, kurio poelgiai kartais priverčia pamąstyti - ar tikrai antro reikia🤣🤣🤣
Va, va man irgi su antru planavimas lengvesnis 😊 aisku kantrumu vistiek nepasižymiu, bet bent nėra didelio nusivylimo 😊
O prieš pirmą buvo ašarų pakalnės kiekvieną mėnesį 😓
---
Klausimas toms kas naudoja dufastona mm isaukti po dvi tabletes, jas vienu kartu geriat, ar viena ryte, kita vakare? Gydytojos nebepaklausiau 🙈
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai