KristiMM parašė:
Pas mane šiandien 29cd,bet deja ką tik pradėjo šiek tiek teplioti, tai tikriausiai ateina nelauktosios rytojuj..🥹
Spėju ir pas mane bus ant dienų tas pats,nors kol kas dar tik kreminės baltos išskyros minimaliai pasirodo. 😐
KristiMM parašė:
Pas mane šiandien 29cd,bet deja ką tik pradėjo šiek tiek teplioti, tai tikriausiai ateina nelauktosios rytojuj..🥹
Spėju ir pas mane bus ant dienų tas pats,nors kol kas dar tik kreminės baltos išskyros minimaliai pasirodo. 😐
Mergarita parašė:
Man vakar išskyros irgi buvo pasirodę, dabar šiek tiek patepliojo ant popieriaus ir kol kas tiek žinių. Žiūrėsim kaip toliau bus.😔
KristiMM parašė:
Man vakar išskyros irgi buvo pasirodę, dabar šiek tiek patepliojo ant popieriaus ir kol kas tiek žinių. Žiūrėsim kaip toliau bus.😔
Tai vadinas sirgsim draugiškai neužilgo.. 🙄🫣
Martyna_ parašė:
idomiai. tai pas ginekologe 10p po ovitrelles?
Nee, esam sutarę skambinu sulaukus mm arba jei nesulaukiu ir testas ||
Mergarita parašė:
Tai vadinas sirgsim draugiškai neužilgo.. 🙄🫣
Tikriausiai, kad taip. Na bet laukiam dar pora dienų. 🙂
Tikrai tikėjausi, kad šis ciklas mums bus sėkmingas...
labai ir už Jus sirgau,nes Jūsų pgr atsakymas buvo daug žadantis🙏🏼
Rama parašė:
Kiek likus iki mm kazkas iš jūsų turėjote kokius nors nestumo simptomus?nuo vakar vakaro labai skauda spenelius, o snd jau ir pati krūtine padidėjusi, bet iki m…
Man atrodo aš tai visą ciklą po ov jaučiau😂😂😂 bet kokį jausmelį pritempinėjau prie simptomo
o šiaip, vakar ryte liemenėlė puiki buvo, vakar vakare nusiimu - visur nuspaudę. Šiandien ryte jau tiesiog neįmanoma užsidėti buvo, tai su sporto liemenėle esu
šiandien 11dpo
Labas visoms! Seniai nesirodžiau. Sveikinu visas kurios sulaukė dviejų brūkšnelių. ♥️
O aš kažkur ciklo viduryje, nes jis ilgas, paskutinės mm buvo spalio 14 D. O šiaip trunka 36-38 D.
Ši mėnesį kažkaip nieko nesekiau, bet myliuku buvo daug pas mus kaip visada 😅 tai kaip ir kiekvieną mėnesį kažko tikėsiuos.😉
Adagioo parašė:
Man atrodo aš tai visą ciklą po ov jaučiau😂😂😂 bet kokį jausmelį pritempinėjau prie simptomoo šiaip, vakar ryte liemenėlė puiki buvo, vakar vakare nusiimu - vis…
Nors žadėjau būti rami, bet užsisakiau testu visgi 🙈 dar savaite tai drąsiai nieko nedarysiu, žiūrėsiu kas toliau vyks 😁
Rama parašė:
Kiek likus iki mm kazkas iš jūsų turėjote kokius nors nestumo simptomus?nuo vakar vakaro labai skauda spenelius, o snd jau ir pati krūtine padidėjusi, bet iki m…
Kiek kur skaičiau tai spenelių jautrumas ir padidėjusi krūtinė, daugumai būna nėštumo požymis. Mano pvz yra pati krūtinė skaudoka ir atrodo sunki, bet nei padidėjusi nei speneliai jautrūs. Tai jums visko gali būti, kad gal kimba 🤞😊
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai