Onelove1 parašė:
As kai turejau nutraukima irgi taip galvojau, kad viskas vyksta ne siaip sau🤍 stiprybes!
Senai jau turėjot? Kaip sekėsi po to? 🩷
Onelove1 parašė:
As kai turejau nutraukima irgi taip galvojau, kad viskas vyksta ne siaip sau🤍 stiprybes!
Jurintaaa parašė:
Oi, tikrai nesu. Išverkiau jau turbūt visas ašaras. Bet kažkaip labai stengiuosi galvoti pozityviai, kad viskas taip turi būti ir bus geriau ateityje. Gal ne veltui…
Laikykitės🤍 žinau ką tai reiškia nes esu turėjusi viena besivystanti ir dar palaidojau dukryte, tai kad mano. Nuomone jei jau yra kažkokia patalogija geriau db tegul tai įvyksta nei vėliau, sveikas lialiukas nenustos vistytis.
Viskas pas jus dar bus gerai 💞
Martyna_ parašė:
As manau ryt vakare grizus pasidarysiu 😂
Man vakarais net nekyla minčių darytis,tik su rytiniu
Jurintaaa parašė:
Sveikos 🩷 gal kas pamena mane, kai man nėštumo testai pradėjo ryškėti labai anksti, kai dar net ovuliacijos neturėjo būti. Deja, bet grįštu pas jus, planiukes. Ketv…
Esat šaunuolė, nesustokit❤️užjaučiu , siunčiu jums apkabinimą🤗😘
Jurintaaa parašė:
Sveikos 🩷 gal kas pamena mane, kai man nėštumo testai pradėjo ryškėti labai anksti, kai dar net ovuliacijos neturėjo būti. Deja, bet grįštu pas jus, planiukes. Ketv…
Stiprybės ir laikykitės🙏🏼
NerBa parašė:
Kaip Jūsų reikalai su cistitu ir neregistruotais zarnyne? Ar siek tiek gereja sveikata?
Cistitas įveiktas 💪 o dėl tų padarų, tai taip ir negeriau vaistų iki vakar , kadangi situacija neblogėjo tai turiu įtarimą kad man jau paranojiškai vaidenosi ... Vakar pasirodžius pirmiems mm požymiams visa šeima vistiek sugėrėm vaistus , dabar po dviejų savaičių pakartosim , bet kadangi jau ov bus pasibaigus tai ciklas bus praleistas . O tada ramią širdimi vėl į planavimą 🤍
Jurintaaa parašė:
Laikykitės 🤍
Jurintaaa parašė:
Turėjau 2. Viskas įvyko natūraliai. Psichologiškai- labai sunkiai atsitiesiau. Vertėtų tam pasiruošti, susigalvojant įdomios veiklos: knygos, sportas, mezgimai ar pan. Nes fiziskai gana greit stojau i normas, bet emocine bukle- lb mane "skandino" liudesy.
Stiprybes! 🌸🌸🌸🌸🌸 optimizmo ir nepamirskite dabar- labiau save myleti ir lepinti.
Lauksime jusu starto planavime 🌞🌞🌞
MineMi1 parašė:
Cistitas įveiktas 💪 o dėl tų padarų, tai taip ir negeriau vaistų iki vakar , kadangi situacija neblogėjo tai turiu įtarimą kad man jau paranojiškai vaidenosi ... Va…
Sveikinimai nugalejus cistita. Priminsiu- kojas laikom siltai 🌞🌞🌞
Ar teisingai jus suprantu, kad kursa nuo parazitu vistiek sugersite? Jei taip- sveikintina ir rekomenduotina visu gydytoju- nors karta i metus suvaetoti, o kas turi augintiniu- nors du kart visiems. Mes irgi sugerem kursa, nes lapkricio pab parsivesim namo nauja seimos nari 😻
NerBa parašė:
Sveikinimai nugalejus cistita. Priminsiu- kojas laikom siltai 🌞🌞🌞
Ką išsirinkot,koks bus augintinis? Pritariu,mes visa šeima profilaktikai sugeriam nuo parazitų kartą per metus.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai