RauDonoji parašė:
Taip, man šį ciklą irgi greit kilo-greit krito
O nuo kada jus pradedat skaiciuoti dpo? Jaigu po teigiamo ot, ov ivyksta per 12-36h?
Kai nublanksta ot?
RauDonoji parašė:
Taip, man šį ciklą irgi greit kilo-greit krito
O nuo kada jus pradedat skaiciuoti dpo? Jaigu po teigiamo ot, ov ivyksta per 12-36h?
Kai nublanksta ot?
Mano-Fėja parašė:
Pikas, kitą dieną ovuliacijos diena ir dar sekančia 1DPO. Man dabar pikas buvo 27 dieną, 28 dieną ovuliacijos diena, o 29 dieną 1DPO, čia vadovėliškai, nes ovuliacijos nejaučiu. Bet 9CD dominuojantis folikulas buvo 22mm, tai tikėtina, jog 11CD ir vyko ovuliacija po piko.
RauDonoji parašė:
Pikas, kitą dieną ovuliacijos diena ir dar sekančia 1DPO. Man dabar pikas buvo 27 dieną, 28 dieną ovuliacijos diena, o 29 dieną 1DPO, čia vadovėliškai, nes ovuliaci…
Ačiū🌺
everglow parašė:
Aš jei nebūčiau dariusis testo, tikrai galvočiau, kad nėščia.. visą savaitę taaaaaaaip traukia miegot, antroj dienos pusėj turiu pamiegot nes vaikštau žiovaudama ir…
Ar feritiną tyrėt? Man taip buvo, tai pasirodo laaabai žemas buvo, pradejau gert gelezi is karto geriau
Butterfly13 parašė:
Noriu parodyti skirtumą tarp testų su pirmu rytiniu šlapimu ir antru. Vakar lygiai taip pat, rytinis toks blankus buvo, net sunerimau, o po kelių valandų daug ryške…
Pagaliau❤️Kaip džiaugiuosi Jumis! stiprėkit🤗
Rimel parašė:
Dieninis testas - stebėsiu kasdien kaip ten keičiasi 🙏🏻 tikiuosi ryškyn eis
Super ☺️Hcg jau daret?
GiedreG parašė:
Super ☺️Hcg jau daret?
Ne, po vakar ne. Pirmadienį darysiu hcg ir progesteroną. O NT savikintrolei dėl savo ramybės (arba ne 🫣)
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai