mrs.kristen parašė:
Labas vakaras. Čia tik aš matau kažką ar ištikrųjų kažkas vaiduokliaujasi?🫣 Testai testera ir livsane. 12dpo
Aš matau
mrs.kristen parašė:
Labas vakaras. Čia tik aš matau kažką ar ištikrųjų kažkas vaiduokliaujasi?🫣 Testai testera ir livsane. 12dpo
Aš matau
Pupsika parašė:
Tai gal geriau pasitarti su gydytoja del progesterono doziu didinimo ar dvieju skirtingu vartojimo 🤷🏻♀️🤔
Pasitarsiu😊 nemanau, jog būtina didinti ar koreguoti, tiesiog tuo momentu atrodė, jog gerpetixas neveikia pakankamai, bet reikia nepamiršt, jog tik pirmas ciklas po biocheminio. Gydytoja buvo paskyrusi ryte-vakare, vartoju tik vakare, nemačiau poreikio liuteininės palaikymui gerti 400mg dozę, bet jeigu ir kitas ciklas truks 22d, tada jau reikės koreguot.
Sveikos. Šuandin man patepliojo šiek tiek rudai ir man jau galvoje visiška panika 🤯 Ryt visitas pas gydytoją.. gal dar ryte hcg išsitirti.. vakar buvo 6618, tai kaip ir galėčiau įsivertinti ar jau planuoja pabėgti.
Gal kas turite patirties tokios? Daug kam ne pirmas nėštumas 😌
Gvimore parašė:
HCG 8.50![]()
Aš tokioj nevilty jau, kad o Dievai
Pati pradzia♥️
Saulėsbučkis parašė:
Pati pradzia♥️
Sunku patikėti, kad gali būti viskas gerai.
Jei nesirgčiau- gal. Gruodžio pradžioje jau turėjau ankstyvą persileidimą..
pakartosiu HCG penktadienį, bet vilčių daug nededu..
Gvimore parašė:
Sunku patikėti, kad gali būti viskas gerai.
Jei nesirgčiau- gal. Gruodžio pradžioje jau turėjau ankstyvą persileidimą..
Suprantama ,taip pakartokit , turėtų viskas gerai būti
Rimel parašė:
Sveikos. Šuandin man patepliojo šiek tiek rudai ir man jau galvoje visiška panika 🤯 Ryt visitas pas gydytoją.. gal dar ryte hcg išsitirti.. vakar buvo 6618, tai ka…
Man su šiuo nėštumu apie 6sav tepliojo kokią savaitę, net maudimas buvo atsiradęs, priėmime apžiūrėjo, nematė, kad kas blogai būtų, tai tiesiog pasibaigė tepliojimai ir viskas, sakė jeigu būtų gausus kraujavimas raudonai ar skausmai dideli, tada vėl kreiptis, jei tik rudai teplioja, tai nieko tokio
Zaiceva parašė:
Man su šiuo nėštumu apie 6sav tepliojo kokią savaitę, net maudimas buvo atsiradęs, priėmime apžiūrėjo, nematė, kad kas blogai būtų, tai tiesiog pasibaigė tepliojima…
Vienoms buna viskas gerai kitoms nebuna. Man dvieju nesivystanciu simptomas buvo rudas tepimas tai cia kaip kam. Bet faktas bus ramiau pasitikrinus.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai