RauDonoji parašė:
Aš gerai, ačiū☺️
Laba, kolkas neturiu dar ką parodyt, nes išvažiavę į kaimą, o testų nepasiemus 😌
RauDonoji parašė:
Aš gerai, ačiū☺️
Laba, kolkas neturiu dar ką parodyt, nes išvažiavę į kaimą, o testų nepasiemus 😌
Man siandien ale 6dpo kazkaip keistai kartais dilgcioja kažkas lyg prieš mm, bet tai vėl gal prisigalvoju. Ir ryte supykino po pusryčių, bet aš nemėgėja kiaušų ir aplamai pusryčių nevalgau, tai gal tiesiog per anksti pavalgiau
Šiap trečiadienį sakiau bandysiu pasitestuot, bus 9dpo, bet kažkaip manau, kad šį ciklą nebuvo ov iš vis arba labai labai silpna, nes realiai jokių požymių.
Ir man visiškaaaaaai krūtinės neskauda, nors lyg ir yra kažkokia kietesnė, bet dažniausiai man kone kitą rytą po ov atsikėlus pirmi žodžiai būn, kad skauda krūtinę tai aš įsitikinus, kad progesteronas nekyla tiesiog
Neišprotėti parašė:
Su Šv Velykomis mielos moterys 🐣 tegul pavasaris atneša || . Mums Velykų laukimas tai ND darymas 😊 uzgaudziau OV tai laiminga 🤩
Su sv. Velykom 🐰 as irgi siandien uzgaudziau pika, anksciau nei visada 🫢
Sandraaa parašė:
Su sv. Velykom 🐰 as irgi siandien uzgaudziau pika, anksciau nei visada 🫢
Sakiau,kad testus kartu darysim😂
Mano-Fėja parašė:
Sakiau,kad testus kartu darysim😂
Gaila kad ilgai laukt iki tu testu 😅😮💨
Sandraaa parašė:
Gaila kad ilgai laukt iki tu testu 😅😮💨
Kada galvojat bandysit 😬 aš stengsiuosi išlaukti iki 9dpo 🤞🤞
Katinosvajone parašė:
Su šv Velykom 🌷
Aplanke mane "kruvinoji mere"😀 , tai tuoj nusimato darbymetis ☺️
Aš vadinu pussesere iš Raudondvario 😅
Puikiausioji parašė:
Aš vadinu pussesere iš Raudondvario 😅
🤣🤣🤣 ziauru...
As visa vaikyste sitam mieste pragyvenau
pataiket kaip pirstu i aki 😀
Neišprotėti parašė:
Kada galvojat bandysit 😬 aš stengsiuosi išlaukti iki 9dpo 🤞🤞
Na ir as bansysiu panasiai islaukti, po tiek menesiu planavimo biskeli daugiau sveiko proto ir kantrybes atsiranda 🫢
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai