2018.09.11 16:19 (prieš 7 m.)
Salutinis poveikis man turbut nuo idejimo prasidejo,tesesi ir vis dasidejo kazkas naujo. Pvz galvos svaigimas(idejus ja kaip ir normalu) bet man jis taip ir nesibaige 2017 liepa idejo 2018 geguzi iseme. Turbut jau antra menesi berti pradejo veida,nors visad labai svaria oda turejau,tepliojimai tesesi 2-3sav,gimdos uzdegimai nuo 2men ko iki jos idejimo nesu turejus ir nezinojau kas tai yra. Migreniniai galvos skausmai po 3-4 kartus i menesi uzeidavo iki pykinimu. Ir kraujavimas is iseinamosios turbut 3 men po idejimo. Niekas taip ir nesiliove.
Zadejau parasyti po vizito Klp. Lankiausi pas gyd Kanciauska,kuris dare endoskopa. Pirmas jo klausimas buvo,ar spirale tikrai isimta,pasakiau taip,nes isemus ginekologe tiesiog akivaizdziai parode. Papasakojo atveji,kai spirale tiesiog nukeliavo i vidaus organus per gimda 🙈 Va sako ir taip buna! O man 100% visa sveikata sugadino spirale,jos hormonu poveikis,isbalancavo visa organizma. Nieko nerado endoskopo metu,ko labai ir bijojau,kad galejo išaukti navikus. Skyre vaistu10d kursa. Na apie sita gyd aplamai tik geriausi atsiliepimai ir is pazistamu ir jo rekvizitai,tai tikiu zino ka sako. Jis uztikrintas,kad tik spirales poveikis sitaip nualino organizma,ir sukele tokius skausmus,net po isemimo.
Bukit sveikos ir saugokit save🙏♥️ Ir gerai pasvarstykite ka dedates!😞 Deja as per mazai ziniu turejau ir per mazai buvau informuota.