200 g pengasijų šeimos žuvies (žuvį galima keisti, tuo metu turėjau tik tokią, bet priklausant kokią žuvį pasirinksit, keisis kaloringumas)
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių
50 g ilgagrūdžių ryžių
1 svogūnas
2 česnako skiltelės
1 morka
1 paprika
200g cukinijos
1 pomidoras
0.5 citrinos sulčių
Citriniai pipirai
Druska
1. Sumarinuoti žuvį su citrininiais pipirais ir druska.
2. Užkaisti puodą ryžiams, o tuo tarpu pasiruošti daržoves.
3. Susmulkinti svogūną ir česnaką bei pakepinti ant įkaitusios keptuvės su šlakeliu aliejaus. Tada suberti sutarkuotą morką, kubeliais supjaustytą pomidorą bei papriką ir susmulkintą cukiniją. Daržoves ištroškinti.
4. Iškepti žuvį. Galima orkaitėje ar keptuvėje.
P.s. kadangi šaldytuve turėjau užsilikusios pomidorų pastos tai įspaudžiau ir jos, kad nereiktų mesti į šiukšlinę. Taip pat įpjausčiau čili pipirą. Abiejų produktų kaloringumas neįtrauktas į receptą.