Ocean Ni parašė:
Jo, taip ir buvo, tik nebežinau kaip čia pavadinti 😃.
O kodėl jūs vėl antrą IVF darėte? Berods turite dar šaldytų iš praeito karto ar ne? ❤️
Ocean Ni parašė:
Jo, taip ir buvo, tik nebežinau kaip čia pavadinti 😃.
O kodėl jūs vėl antrą IVF darėte? Berods turite dar šaldytų iš praeito karto ar ne? ❤️
Ocean Ni parašė:
Nu kà, reikia prisiduot ☺️
Oi dar prisimenu Memorial maistą! Skaniau už miesto restoranus
Ten tikrai kaip SPA
Mažylė1 parašė:
Plačiau atsakiau i vikte.ra žinutę ☺️
vikte.ra parašė:
Linkiu, kad gautumete kuo daugiau sveiku blastuku ir Jums pavyktu![]()
Ačiū už linkėjimus
Ocean Ni parašė:
Parašiau bendroj grupėj![]()
Aš irgi neseku bendros grupės. Tikrai neeilinis jūsų sprendimas , bet visai neblogas ;) tai visumoje kiek turite šaldytų, tinkančių kelti? .
O maistas ir palata wau!!! Pas Emre lb lb paprastai tiesiog atskita lova nuo kitų užuolaida.. maistas tik arbata su sūrio gabaliuku ir kažkokiais duoniukais...
willmike parašė:
Aš irgi neseku bendros grupės. Tikrai neeilinis jūsų sprendimas , bet visai neblogas ;) tai visumoje kiek turite šaldytų, tinkančių kelti? .
Nu bet, žinai, ne palatos interjere esmė, esat labai gerose rankose, labai tikiu, kad Emre ir jums stebukliuka priburs ☺️, daug sekmingu atveju lietuvaiciu :).
O jus dabar TR, ar cia is seniau ?
Jei buciau tokio amziaus, kokio atejau i Santaras, o buvo 32, tai tokiu ciudu nedaryciau. Bet tas laikas taip greit praejo, tuoj 5 m bus bandymu, tai ner kur detis 😃.
Skaiciaus dar nzn, nes pgta dar neturiu, iki galo jis vis tiek tiksliai nebus aiskus, nes bus ir netirtu blastuku. Bet kiek bus jau, tiek bus. Ramu ant sirdies, kad padariau viska ka galiu, o dabar kaip iš aukščiau duos, taip ir bus 🙏🏻💕
Ta lova su laseline pamacius dar prisiminiau savo nuotykius 🙈 Tik po punkcijos, kai dar pusiau ant vaistu atsibudineji jie palieka tave lovoj tokiam ale operacines koridoriui keletai minuciu, po to veza i palata. Aplinkui personalas laksto. Ir as tik pramerkiau akis, jau kazkokios sesutes klausiu kiek foliu ispunktavo 🙈. Ta i mane nekreipia demesio, savo reikakais skuba, nu ir atrodziau ciuju dar kaip
apsinarkasinus 🙈. Tada atvaro kita sesute, ir jauciu kaip popierius (kuriuose zinau, kad yra foliu sk), pakisa virs galvos tarp kazkokiu pagalveliu. Nu ir ka, ziuriu nieko aplink nera, negi as ju nepasiimsiu 🙈😃. Tik beda, kad narkoze dar veikia ir rankos neklauso 🙈, tai aisku numetu ant grindu😃. Tada visa dar girta bandau pasiekt ranka ant zemes, bet vel nieko neiseina, tik atsistumiu su ta lova skersai koridoriaus, vel blyn negerai 🙈😃. Tada prie sienos pamatau dezute gaisrine, kur gesintuvas buna ir kazkoks pupsiukas atidaryt, tai as uz jo ir noriu prisitumt prid sienos , bet jauciu, kad tuos isplesiu ta gasrine deze is tis sienos 🙈, tai galvoju dzin.
Tuo metu ieina kazkokia sesele ir pamato vaizdeli kad as skersai vidyry koridoriaus su nukritusiais lapais ant zemes 😂😂😂🙈, apsimetu, kad miegu 😂😂😂.
Zodziu teko palaukt man tu foliu ats, kol gydytojas ateis, bet pasijutau kaip ponas Bynas tiksliai, kur kuo toliau tuo labiau prisidirbi 😂😂😂🙈
willmike parašė:
Punkcijos iš Emrre ;)
Gal buvo daug punkciju ir visos palatos uzimtos🤔 As po punkcijos turejau savo palata, su drabuziu spintele, foteliu, ant kurio sedejo mano vyras ir prakaitavo is baimes😂 tik jau maistas ne kazka, Dave kazkokio buljono puodeli isgerti ir viskas.
willmike parašė:
Punkcijos iš Emrre ;)
Emre procedūras daro mažiusiai trijose skirtingose klinikose. Aš viską atlikau Acibadem - tai palatas gavau Luxusines - su atskiru kambariu, sofa ir foteliukais ir maistas buvo labai skanus. Čia jau turbūt kaip pasiseks, bet kaip kažkas sako - ne palatoje esmė ❤️
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai