Sweet parašė:
Tikrai ne, jos atgal užšaldo bent LV taip darę man
Oho, geras, pakartotinis užšaldymas, negalvojau kad taip įmanoma.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSweet parašė:
Tikrai ne, jos atgal užšaldo bent LV taip darę man
Anelle parašė:
man čia irgi naujiena
visam pasaulyje nebeužšaldoma pakartotinai....
Simob parašė:
Merginos, gal kuri žinote kaip yra su sveikatos draudimu, ar jį turint kažkiek kompensuoja tokius dalykus kaip vizitai pas gydytoją, echoskopija, tyrimai?
Situacija situacijsi nelygi. Kur lankėtės, kokiu tikslu ir pan. Privačiose klinikose ar valstybinėse
J.U.R.GAA parašė:
Situacija situacijsi nelygi. Kur lankėtės, kokiu tikslu ir pan. Privačiose klinikose ar valstybinėse
Lankausi privačiai, NW ir Bioklinikoje
Simob parašė:
Lankausi privačiai, NW ir Bioklinikoje
Lankotės ten, nes darot ivf ar nėštumo priežiūrai ar aiškinates ne pastojimo priežastis? Bet kokiu atveju, ten paslaugos mokamos, jei ivf kompensuojamas dalį padengs ligonių kasos
Milora1111 parašė:
Jurga V nuo kelintos cd jums skyre zibor?
Bijau sumeluot ar tai nuo punkcijos ar po įsodinimo, senokai jau tai buvo🙈. Pradejai stimuliaciją? 🥰
J.U.R.GAA parašė:
Lankotės ten, nes darot ivf ar nėštumo priežiūrai ar aiškinates ne pastojimo priežastis? Bet kokiu atveju, ten paslaugos mokamos, jei ivf kompensuojamas dalį padeng…
Lankausi dėl kompensuojamo ivf, bet yra nemažai vizitų kol pradėsime ivf ir man planuoja taikyti ilgą protokolą, kam manau reikės daugiau vizitų nei įprastai, o ir jei pavyks ivf, vizitų ir echoskopijų gi niekas nebekompensuos
Simob parašė:
Merginos, gal kuri žinote kaip yra su sveikatos draudimu, ar jį turint kažkiek kompensuoja tokius dalykus kaip vizitai pas gydytoją, echoskopija, tyrimai?
Jei kalbate apie privatų sveikatos draudimą, priklauso nuo jūsų draudimo sąlygų, iš ambulatorinio limito paprastai nekompensuoja išlaidų, kurios susiję su nevaisingumo gydymu, bet jei turite kažkokį laisvą limitą tai turėtų kompensuoti iš jo
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai