2023.11.27 12:04 (prieš 2 m.)
Tai vat, nežinau kaip geriau pasielgti, LT gi iš vis visus netirtus embrioniukus kelia.
Bet vyras labai priešinasi. O aš labai bijau prarasti dar vienà po PGTA, juos taip nelengva gauti... O man jau amžius, kai kiekvienais metais turbūt nebus lengviau su genetiniais...
Vyrà irgi suprantu. Nors antras ivf man kaip Dievo dovana, ir rezultatai geriausi kokius esam turėję, bet vienas genetinis ats privertė susimastyti.
Labai geros kokybės blastukas, jį embrionologai morfologiškai reintigavo kaip geriausià iš viso ivf ir kaip suprantu butú kėlę pirmà. Jei ne genetiniai... o ats 21 chromosomos trisomija...sindromas.
Kai tiesiog blogiausia, kas gali nutikti, tiesiog nekibti..., o tokie embrionai dažniausiai labai gerai kimba...
Ir kad morfologiškai jis geriausias iš 10 embrionú... na blyn gerai sukratė pagalvojus, kas būtú jei būtú netyrę... nors atrodo kà tik 37 buvo suėję, na nėra tas amžius jau toks kritinis...
Tai vat po to kažkaip vėl kita perspektyva įsijungia... ir tú baimiú priauga.
Tikrai viduj visko per daug, ačiū, kad galiu su visom pasitarti ir išsipasakot, tikrai laikas, kai labai to reikia, nes neturiu už forumo ribú nieko, kas suprastú šituos dalykus 🌸♥️