Inanana parašė:
Man buvo oasakyta leistis nuo 21 cd ar 22 cd
Tai taip, pirma doze buvo 21 ciklo diena, o antra po 28 dienu
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
Man buvo oasakyta leistis nuo 21 cd ar 22 cd
Tai taip, pirma doze buvo 21 ciklo diena, o antra po 28 dienu
GiedreG parašė:
RadauRekovelle 20 mcg + Luver.
Aš santarose šiais vaistais buvau stimuliuojama. Tuo metu pamenu ieškojau užsienio forumuose apie rekovelle atsiliepimų tai šiaip dauguma buvo gerų atsiliepimų
Svajoklė777 parašė:
Aš santarose šiais vaistais buvau stimuliuojama. Tuo metu pamenu ieškojau užsienio forumuose apie rekovelle atsiliepimų tai šiaip dauguma buvo gerų atsiliepimų…
Ir kaip jums sekesi stimuliacija? As jau kazkaip isigandau kad gal cia ne kazka bus 😅
Svajoklė777 parašė:
Aš santarose šiais vaistais buvau stimuliuojama. Tuo metu pamenu ieškojau užsienio forumuose apie rekovelle atsiliepimų tai šiaip dauguma buvo gerų atsiliepimų…
Aha pati vaigauskaite sake kad tikrai geri vaistai
tai kazkaip pasitikiu ja
GiedreG parašė:
Ir kaip jums sekesi stimuliacija? As jau kazkaip isigandau kad gal cia ne kazka bus 😅
Man kaip tik naudojant luverį tie 2 ivf buvo produktyviausi pagal išpunktuotas kiaušialąstes, manau čia individualiai priklauso nuo organizmo bet verta pabandyt 🙂
Sveikos, tyliai paskaitau čia, sėkmės atvejus IVF.
Džiugu kad jų yra ganėtinai daug, nes pati esu po 4 IUI, tai jeigu šis kartas bus nesėkmingas, keliauju kitame cikle su IVF.
Bandau pasisemti šiame kelyje įkvėpimo ir drąsos
O visoms sulaukusioms teigiamu testuku, sveikinimai! 🌸🌸🌸
Becca parašė:
Merginos, kurios geriat FH pro vitaminus, o kaip dėl vit A? Šiuose vitaminuose yra net 1500 mikrogramų vit A.
Geriau situos as ir vyras vyriskus, po 6 kapsules. Geriau privengti nestumo metu vit a. Jei nevalgot kasdien kepeneliu kilogramais hyper A vitaminoze neissivystys.
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai