Vikii90 parašė:
Man ciklas 9 diena turi prasidet. Lankausi pas Žitkute santarose. O jus?
Aš Kaune, pas Jašinskiene, Medicijoj.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįVikii90 parašė:
Man ciklas 9 diena turi prasidet. Lankausi pas Žitkute santarose. O jus?
Aš Kaune, pas Jašinskiene, Medicijoj.
Funny parašė:
Sveikos, seku diskusijas jau kurį laiką, bet vis kažkaip nedrįsdavau parašyti 😊 Bet gal kažkas pakomentuos - jeigu 10 dpi HCG <2, tai jau nieko nebesitikėti? Pas……
Man RMC buvo sakę jei HCG mažesnis nei 10- vaistus nutraukti. O mažesnis nei 2 tai, kad ir kaip gaila, bet nebuvo net kibimo... laikykitės 🫂
Ameli parašė:
Labai užjaučiu..🫂
Pas mane dar kitokia istorija.. ir HCG idealiai augo - 50000 buvo ir puslytė augo …
Mano irgi HCG augo, net po pirmo echo kai pamatė, kad nėra širdelės veiklos- jis augo gerai, ir kiti hormonai buvo idealūs (prg, e2). Gydytoja sakė nesu mačius, kad prie tokių puikių hormonų rodiklių šitaip būtų, organizmas dar irgi jautėsi nėščias, krūtinės galutinai neatleido, ir papykindavo, tik rečiau, ir pilvo tempimo nebeliko... guliu dabar Krikščioniškuose, laukiu finalo 💔
Wagamama parašė:
Man RMC buvo sakę jei HCG mažesnis nei 10- vaistus nutraukti. O mažesnis nei 2 tai, kad ir kaip gaila, bet nebuvo net kibimo... laikykitės 🫂
Laikykitės😔 🫂
Edel parašė:
Būtų gerai, kad gydytojai nuoširdžiai būtų suinteresuoti padėti, na o net tačiau, nedaug tokių yra.
Mano vyro spermograma visada buvo bloga, dėl to ir darėmės IVF 🙂
Wagamama parašė:
Visgi panaši istorija pasikartojo? Liūdna.
Magelana parašė:
Kurios greitu metu laukiate hcg, ar bandysite testukus ir nuo kurios dpi?![]()
man kovo 5 hcg , gal pirmadieni panandysiu testa
su sunum rode jau 5 dpo
Wagamama parašė:
Laikykitės🙏😔
Sawlele parašė:
Visgi panaši istorija pasikartojo? Liūdna.![]()
Taip, širdelės taip ir neišgirdau, ar net neužplakė, ar sustojo, neaišku. Šį kartą bent embrioniukas buvo, pirmą kartą tik tuščias maišelis... pažanga, bet tokiais tempais, tai....
Žiauriai pikta ant gydytojų, kodėl jie pirmo nesivystančio nevertina niekaip, kodėl tik po antro pasiųlo AFS, trombofilijas išsitirti ar net be to, naudoti skystinančius? Suprantu natūraliai pastojus, bet mūsų atveju 🙈
Wagamama parašė:
O jezau! Aš iš jusu tikejausi tik geru žinių! Galvojau kad viskas gerai. Ech kaip buna❤️
Kazkuri nare minejo, kad butinai darykites spermogra ne paprasta, o dnr fragmentacijos , tai noriu paantrinti. Mums rode normoospermija, ale puiki sperma, tik po vizito pas genetike ir tyrimu paaiskejo, kad vyras turi y chromosomos daline mikrodelecija, tai tas paprastas spermos tyrimas visiskai niekinis
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai