Sirdute377 parašė:
Vokietijoje šis tyrimas tai pat uždraustas, mes dėl šio tyrimo skridome į Turkiją.
Ačiū! džiaugiuosi už jus ir linkiu tolimesnio lengvo neštumo ir labai įdomia info pasidalinote.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSirdute377 parašė:
Vokietijoje šis tyrimas tai pat uždraustas, mes dėl šio tyrimo skridome į Turkiją.
Ačiū! džiaugiuosi už jus ir linkiu tolimesnio lengvo neštumo ir labai įdomia info pasidalinote.
September7 parašė:
O man niekaip savaime neprasideda kraujavimas, G sake laukt per 3 savaites turi prasidet, bet labai paichologiskai sunku, galvoju sia savaite pasiorasyt vaistu pas …
man prasidėjo po geros savaitės nuo vaistų nutraukimo...
Viltix parašė:
Ačiū 🌹
Eagle123 parašė:
Sveikos, kuris laikas skaitau šį forumą. Nusprendžiau ir aš pasipasakoti. 2022m pradėjome ir mes savo ivf kelionę. Po pirmojo ivf išpunktavo 24, apsivaisinio 16, ik…
Kolkas mano abu kartai buvo be kibimo irgi
September7 parašė:
O man niekaip savaime neprasideda kraujavimas, G sake laukt per 3 savaites turi prasidet, bet labai paichologiskai sunku, galvoju sia savaite pasiorasyt vaistu pas …
Man tai po nesivystancio, savaite sake palaukti, ir tada i ligonine gultis su vaistais kad issivalytu. Bet prasidejo 6 diena kraujavimas pats. Ilgiau laukusi irgi buciau nenorejusi, labai jus uzjauciu, laikykites, labai sunkus laikas dabar jums
September7 parašė:
man vien po biocheminio kraujavimas prasidejo tik po 3 sav.. sunkus laikotarpis, bet su nauja pradzia bus lengviau❤️
Florencia parašė:
man vien po biocheminio kraujavimas prasidejo tik po 3 sav.. sunkus laikotarpis, bet su nauja pradzia bus lengviau❤️
Man po biocheminio V savaite dave ir tada vaistus išrašė, o čia gali užtrukt ilgiau, todėl prašysiuosi vaistu, kad bent per Velykas kaip zmogus buciau, o tai nei pakarta nei paleista 😑
FoxLady parašė:
Faina, kad turite tokia artima drauge🤍
Ji vienas didžiausių mano turtų. 🫶
LaRosch parašė:
Mano vyras taip pat atsisakė padėti su vaistais, nes pamatęs adatą ar kraują tik nubąla ir sustingsta..😅😂
Gerai, kad mes mokam būti stiprios ir atsparios. 😄
Leila36 parašė:
As po punkcijos. Del pgta NW sake daro, kai mato, kad reikalinga, mano atveju nedaug ispunktavo, sake netaikys. Bet sakiau parasysiu informacijai, nes cia vis karto…
Bet jie siunčia, kiek pamenu.
Senua parašė:
Labai gerai, kad vyro turtas geras, padidina sėkmės tikimybę. O IUI, manau, vis tiek turėtų būt didesnė tikimybė nei natūralaus, nes jau patalpinami jie arčiau tiks…
Teoriškai IUI naudinga kai su pratekamumu problemos, šansų nelabai padidina lyginant su natūraliu pastojimu. 😬
Karolina12345 parašė:
Omg kiek cia dezinformacijos... prie ko cia laikyt iki 6 dienu... Daro siaip 5 dienu LV, TR. ir peraugusiu embrionu nebuna. Vieni tinkama stadija saldymui pasiekia …
Va va, tą patį pagalvojau.
Viltix parašė:
Na, aš jau po trečiojo FET, laikau kumščius, kad trečias kartas būtų sėkmingas.. jau pirmąją dieną jaučiu stiprius dūrius, bet stengiuosi neprisigalvoti ir tikiuosi…
🤞🤞🤞🧡
September7 parašė:
Išprotėčiau 3sav laukdama. O reikia nepamiršti, kad nieko gali ir nebūti po tų 3sav. Tada vėl ceremonija... Rogalskis sakė, kad ir sveikatai nėra gerai ilgiau nei 2sav po nėštumo sustojimo nešioti viską savy 🤷♀️ aišku, nėra blogai ir palaukti, organizmui leisti persiprientuoti. Vienaip ar kitaip Š 🙈 norisi greičiau užbaigti, atsistatyti, susitaikyti ir judėti toliau 😏
Wagamama parašė:
Išprotėčiau 3sav laukdama. O reikia nepamiršti, kad nieko gali ir nebūti po tų 3sav. Tada vėl ceremonija... Rogalskis sakė, kad ir sveikatai nėra gerai ilgiau nei 2…
Iš patirties žinau kad mano kunas nesupranta gan ilgai, tai nelauksiu ir imsiuosi vaistu 🤞
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai