Yngulis parašė:
Sveikinu, malonu skaityt tokias geras naujienas.![]()
aciu
Yngulis parašė:
Sveikinu, malonu skaityt tokias geras naujienas.![]()
aciu
Rienka parašė:
Nestute, kad tu žinotum kiek dienų man to paties norisi....Bet pas mane tikrai nėra kur nusipirkti skanaus mėsainio
![]()
Linuke, sveikinu sulaukus tokių naujienų
![]()
![]()
Jergau kaip aš laukiu vasario 29d.
Tikiuosi, kad ir man padarys visus tyrimus
![]()
![]()
aciu aciu
Viktorija101 parašė:
MESAINIO???? ir as ir as nooooriu, bet siandiena leksime su vyru i kavine kur valgyk kiek telpa ten daug suhi ir skanios mesytes su daug darzoviu, tai net seile bega kaip noriu
![]()
Oooo kaip noreciau
, kur cia toks yra
?Jauciu iskart savo vyra ten tempciau
Marinta parašė:
Oooo kaip noreciau, kur cia toks yra
?Jauciu iskart savo vyra ten tempciau
![]()
Svedijoje, tai Goteborge mes kur gyvename 2 vietos geros ir skanios
Sveikos mamytes, dziaugiuosi, kad padaugejo pranesanciu geras naujienas. Visoms sveikatos ir maloniu akimirku
Maciau, kad kalbejote apie rubelius, as irgi jau ne i vienas kelnes beveik netelpu, jei dar isispraudziu, tai belekaip nervuotis pradedu, nes verzia, nepatogu, eini ir pastoviai gaolvoji, kaip nepatogiai jauties. Galvoju, kokiu megztu sukneliu nusipirkti, kol siltasis sezonas neprasidejo. Ir silta ir patogu.
Simona911 parašė:
Sveikos mamytes, dziaugiuosi, kad padaugejo pranesanciu geras naujienas. Visoms sveikatos ir maloniu akimirku![]()
Maciau, kad kalbejote apie rubelius, as irgi jau ne i vienas kelnes beveik netelpu, jei dar isispraudziu, tai belekaip nervuotis pradedu, nes verzia, nepatogu, eini ir pastoviai gaolvoji, kaip nepatogiai jauties. Galvoju, kokiu megztu sukneliu nusipirkti, kol siltasis sezonas neprasidejo. Ir silta ir patogu.![]()
![]()
Sveika!! As irgi uz megztas sukneles! Turiu aisku jas tik dvi, bet kazkaip nenesiojau,kol nesilaukiau
Tai mastau ju daugiau nusipirkti, nes tikrai labai patogu ir laisvai jautiesi
Nes kaip Tu sakai, jau mylimiausi dzinsai verzia per klubus....
Brigit@ parašė:
Sveikos visos siandien buvau pas daktare ir ji man patare gultis i ligonine nes kazkokiu augliuku rado labai pergyvenugal kam kazkas panasaus yra buve?
kokie augliukai? kur? as turiu krutyse nepiktybiniu, lietuvoj daktaras sake issipjauti iki nestumo, bet gavosi kaip gavosi. dabar as toli nuo lietuvos ir dar normalaus draudimo neturiu, o toj paprastoj klinikoj pasake, kad issioperuosiu 2 menesiai po gimdymo.
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai