versace. parašė:
as pirkau uz puse kainos nei parduotuvej,ir dar galedavau pati nusiskintbet baigesi mano ukininkai, nebepardavineja, kolkas irgi ieskau kito tokio
![]()
Nu super taip butu kad dar ir nusiskint pati galedavai
cia kone kaip is savo darzo
versace. parašė:
as pirkau uz puse kainos nei parduotuvej,ir dar galedavau pati nusiskintbet baigesi mano ukininkai, nebepardavineja, kolkas irgi ieskau kito tokio
![]()
Nu super taip butu kad dar ir nusiskint pati galedavai
cia kone kaip is savo darzo
Aniria parašė:
Nu kiekvienai mamytei sprest kaip geriau tuos vitaminus gaut ir palaikyt organizme.. as pvz kadangi valgau ir daug vaisiu bei darzoviu, bet viskas is parduotuviu ta…
As buvau tokios pat nuomones, nebuvau tikra kad suvalgau pakankamai ,kad gauciau visus reikalingus vitaminus sau ir leliukui , net mw nuomones pradzioje neklausiau nusipirkau pregnacare orginal ir pradejau gert, nemanau kad vitaminai Uk nr1 gali kazkuo pakenkti , veliau tik pasakiau mw kad juos geriu ,ji tik pritare , paskui prisiklausiau nuomoniu visokiu ,kad ju gert nereikia ir tt, ir kaip tik pries kraujo tirimus ju kokias 2 savaites nebegeriau , tai kraujas buvo siek tiek pasilpes ,nereikejo gert gelezies tik patare daugiau produktu valgyt kur yra gelezies , as vel nusipirkau tu vitaminu ir toliau juos geriau , po savaites pakartojo tirimus , jie buvo lb geri ... nuo tada nebeklausiau jokiu nuomoniu ..geriau juos iki galo , turiu nuostabu sveika suneli , pagal Apgar 10 balu , tik kad pagimdziau 38 sav , nes buvo planinis cp , bet gimem pagal laika tikrai nemazi 3, 818
, jai buciau nesiojus iki galo virs 4kg tikrai butu buves
, bet svarbiausia sveiki
kekviena renkames kaip manom geriausia
vilmalinka parašė:
As buvau tokios pat nuomones, nebuvau tikra kad suvalgau pakankamai ,kad gauciau visus reikalingus vitaminus sau ir leliukui , net mw nuomones pradzioje neklausiau …
Tikrai taip
Sveikutes, nepykit kad isiterpsiu. As irgi is uk, tad klausimuka turiu del pasiuko vaikui (soriukas jeigu jau diskutavot ta tema) o klausimas tai toks, ar galima gaut lt ismoka ta vienkartine jei vaikas gavo uk pasa? Gal kuri taip dare? Man drauges sako prasyt tos ismokos kai busiu lt, tad idomu ar gauciau jei dukra uk pasa turi, ar tokiu dalyku jie netikrina?
Sandrinija parašė:
Sveikutes, nepykit kad isiterpsiu. As irgi is uk, tad klausimuka turiu del pasiuko vaikui (soriukas jeigu jau diskutavot ta tema) o klausimas tai toks, ar galima ga…
as darysiu taip, dabar laukiu britisko paso (tikiuosi gauti), su jup grisiu i lt, ir ten eisiu lietuviska gimimo liudijima isimti. su tuo liudijimu i savivaldybe ir prasysiu ismokos. nera reikalo kazkam sakyti kad turi uk pasa
jei klaus prasysiu parodyt kur tokios info prasoma.
sushila parašė:
Pagal CP tai gimimo liudijima Lt reikia issiimti per 3 men nuo vaiko gimimo, nzn kaip Lt istatytmai reglamentuoja uzsienyje gimusio vaiko mineto liudijimo gavima.
Na as uz dvieju sav skrisiu i lt tai spesiu, tik del gim liudijimo reiks aiskintis kas kaip ir gal iseis kas
Sandrinija parašė:
Na as uz dvieju sav skrisiu i lt tai spesiu, tik del gim liudijimo reiks aiskintis kas kaip ir gal iseis kas![]()
informuokit ir mus kokia ten tvarka ir koks terminas
sushila parašė:
Pagal CP tai gimimo liudijima Lt reikia issiimti per 3 men nuo vaiko gimimo, nzn kaip Lt istatytmai reglamentuoja uzsienyje gimusio vaiko mineto liudijimo gavima.
na mano pazistama lietuve issieme gimimo liudijima 7men kai vaikas buvo, nes tik tada turejo galimybe grizti i lt. tai taip iseitu ir vienkartines ismokos terminas mums butu 3men, nes be lietuvisko gimimo liudijimo niekas neduos ir pasalpos. tikiuosi tikrai galima iki 1metu su tuo liudijimu, ir mano pazistama ne tiesiog "praslydo" su siuo reikalu
o del to anglisko gimimo liudijimo su apostile, tai jo reikes isimant lietuviska gimimo liudijima, o tam kad skristi galetume su vaiku reikia keliones dokumento is ambasados, arba paso, tai as kalbu kad su britisku pasu grisiu i lt, kad nereiketu keliones dokumento
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai