S.a.n.d.r.a parašė:
nu man vyra nutysts i parde reikia, kancia jam jose. bet kartais eina kai gerai uzburbu, o amerikoj tai pasirinkimo neturejo :DDDD
kartu su vyru eiti i parde,tai man butu kancia
nes jam patinka po jas vaiksciot,ziuret,pirkt
S.a.n.d.r.a parašė:
nu man vyra nutysts i parde reikia, kancia jam jose. bet kartais eina kai gerai uzburbu, o amerikoj tai pasirinkimo neturejo :DDDD
kartu su vyru eiti i parde,tai man butu kancia
nes jam patinka po jas vaiksciot,ziuret,pirkt
Egle K. parašė:
Niekad nesidomėjau.Gyvenam miestelyje, kur tikrai nėra privačių daktarų, o kažkur važiuoti nesinori.
![]()
Jusu teise rinktis
Pazystama savo vaikeliui vezima pirko gariunuose, tai buvo pries pusantru metu, tik dabar nepasakysiu nei kainos nei firmos. Dar turiu klausima, ar vertetu sunerimti jei siandien visa diena nuo pietu kazkur maudzia pilva? skausmu nepavadinsiu, bet toks nemalonus jausmas. Iki siol nieko panasaus nejauciau
Budavo, kad staigiai atsistojus durdavo pilvo apacia, tai gydytoja sake kad raisciai, o cia toks maudimas visa diena..
kurios dabar sloguojate, skaiciau apie erskeciu uogas www.sekunde.lt/sveikata-ir-grozis/viskas-apie-erskeciu-nauda/
aisku tinka ir visom nestukem
Deimantukass parašė:
Pagavo ir mane ligos....:(, patarkit mamytės ( esamos ir būsimos ), kaip išsigelbėt nuo slogos ir gerklės skausmo?![]()
![]()
man labai pagelbejo tantum verde purskaliukas gerklei. Pries tai skalavau ir nosi ir gerkle druskos tirpalu
Daniellė- parašė:
Na aš pvz. irgi ruošiuosi pirkti vežimą, kuris parduotuvėje kainuoja 1000€, bet pinigais tikrai nelyja, o ir puikuotis neturiu prieš ką. Būtinai apžiūrėsiu skelbimu…
Pritariu, aš lygiai taip pat kurių noriu vezymeliu (isirinkus turiu tris rūšis, kaina naujų labai didelė) bet bandysiu taip pat ieškoti deveto. Ir su pirmu leliuku turėjau nepigu vezymuka , poto pardaviau 500 Lt pigiau
. Bet turėjau vezimuka tokį kokio norėjau
smll parašė:
as ir nemanau,kad verta pirkti nauja, kai realiai vezimas reikalingas tik porai metu ir tikrai nieks jo nenudevi,pilnas internetas vezimeliu gerom kainom, kaip nauj…
O kiek apvilkimas kainuoja?
S.a.n.d.r.a parašė:
nu del kainu vaikisku rubu tai jooooooo, pritariu!!!
as atsimenu kai pirmo laukiausi, man vyras sako : MANO VAIKAS DEVETU RUBU NENESIOS…
kainos LT tikrai, kad uzkeltos per daug, tik ne pagal lietuviskus atlyginimus
Pirksiu ir as didziaja dauguma rubeliu is piguskiu, pirmais menesiais per daug greit augs, tad tiek negaleciau lietuviskom kainom pripirkt. Taip pasiilgau UK kainu ir galimybes apsipirkti, kad net naktim karts sapnuoju kaip po Londono pardes vaikstau. Gal ateis ir i LT tie laikai, kad kaios bus kaip ir kitur
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai