dzoa parašė:
as tai pries pastojant sveriau 60 kg. o dabar paskutini karta kaip svere jau 74 kg. ir valgau tik pusrycius, pietus ir vakariene.Ir nera pas mane to alkio jausmo ka…
Per retai valgot ir todel kaupia organizmas atsargas.
dzoa parašė:
as tai pries pastojant sveriau 60 kg. o dabar paskutini karta kaip svere jau 74 kg. ir valgau tik pusrycius, pietus ir vakariene.Ir nera pas mane to alkio jausmo ka…
tere parašė:
Man prasidejo 27 sav judejimas neapsakomas judrus net ir nakti miegot neduoda miss pirmas mums nestumas bet judesiu labai angsti pajutau
Mano mazuciukas lb ramus tai sakau pasidomesiu,nes pirmas buvo lb judrus.dziugu kai jauciasi maziukas leliukas pilvuke
grazaus jums laukimo
evute parašė:
Sveikos, stebejau jusu pasisakymus apie gimdos kietejimus ir nusprendziau savo nuomone parasytPries gera savaite man buvo uzeje sie kietejimai arba kitaip spazm…
o kokios išskyros yra blogas ženklas?
LePukuota parašė:
Nu ir as neturiu jokio alkio jausmo, valgau pusrycius ( ne visada ) pietus ir vakariene, priaugau 5 kg, bet man nk nekaupia, rubai tie patys kaip iki nestumo, manau nuo organizmo priklauso....sekmes, kiek priauksim tiek...
Fressia parašė:
Kraujingos isskyros yra blogas zenklas.
Jei tuo metu kai uzspazmuoja, jus tiria ultragarsu tai tikrai pamatys. Mane asmeniskai mate, visas vaisius apspaustas buvo, net kaip gydytoja paminejo ir pati maciau veidukas lietesi su placenta. Man nebuvo lb skausmingi, bet sutraukia visa pilva ir tas tempimo jausmas lb nemalonus.
Sveikutes, man taip pat pirmas nestumas,mano terminas geguzes 15d ir dar tik +5kg
, bet dar laiko daug tikiuos lb daug nepriauksiu
.. o leliuko kartais duodasi lb stipriai, bet jausmas super
O kaip del varduku?Jau galvojate?Renkates kazka?Mes tai su vyru nesutarem,lyg ir mergaite turesim o varduka labai sunku isrinkti,
, nes vyras nori vieno o as kito
, bet manau kad visgi rasim kompromisa
dzoa parašė:
Aš tai pat priaugau nemažai 14 kg. nesuprantu iš kur tiekį drabužius kolkas vis tuos pačius ilendu kaip atsirado pilvukas.Ir pilvas nėra gan didelis pas mane. G…
As su pirmu nestumu idgi suoliais augau
dzoa parašė:
Aš tai pat priaugau nemažai 14 kg. nesuprantu iš kur tiekį drabužius kolkas vis tuos pačius ilendu kaip atsirado pilvukas.Ir pilvas nėra gan didelis pas mane. G…
As su pirmu nestumu irgi suoliais augau, 5 men +4kg, tai pavaduojanti dakrare man komentavo, kad i savaite po 500 g galima priaugt ir t.t, o 6 men buvo dar +7kg mano daktare,paziurejo , nu nesimato kur cia tie tavo kilogramai, tik pilvas didziulis. O su valgymu isties problemu turejau, nieko valgyt nesinorejo, visa diena nusiteikdinedavau, kad vakare kazka pavalgyt reik. Per nestuma apie 27 priaugau, po gimdymo -10, dar po 2 metu -15. O dabar dar vel laukiuosi
per penkta menesi +5 .
Fressia parašė:
Manau bet kokios kraujingos isskyros gali buti blogas zenklas.
Siandien tik pargryzau is ligonines.
Atsiduriau ten, nes pasirode rozines spalvos isskyru, skausmu nebuvo (ir siaip net per menesines niekad neskauda man )ir pilvo gyventojas smarkiai suaktyvejes. Pasiskambinau daktarei, sake apsilankyti geriau ligonineje.
Nuvykau, spaudimas pakiles, temperatura pakilus, sutrumpejes gimdos kaklelis, tad pagulde i ligonine iskart. Paskyre tyrimus ir plauciu brandinimo kursa. Dabar isleido gydytis ambulatoriskai, zinoma biuletenis 2 savaites. Kadangi mum tik 25 savaites, nebegrysiu i darba, saugosimes
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai