2017.05.07 15:40 (prieš 9 m.)
Jau labai senai bebuvau prisijungusi, vis kokie rūpestėliai, be galo aktyviai gyvenam, o ir paskui mažiuką nespėju lakstyti
Kažkaip net atrodo nespėjau pasidžiaugti, kai pradėjo ropoti, dabar jau stovi gerai, tik gaudau po namus ir atiminėju iš rankų ką nors, ką jau būna nusičiupęs
Alii parašė:
Sveikos mamytes, zodziu as ne i tema truputi bet gal jus ka patarsit
matinu dar mp, bet menesio gale esam pakviesti i vestuves, tai vakar pabandziau duot misinuk…
Aš taip pat maitinu mp, bet jau senokai bent dukart per savaitę vakarui palieku savo vyruką tėčio priežiūrai. Tai nusitraukiu pienuko, dedu į šaldiklį, o jei tą pačią dieną reikia tai į šaldytuvą ir po košės kiek nori atsigeria. Vat tik vis suku galvą, nes po mėnesio pasisvečiuoti atvyksta draugas, kurio nemačiau 5 metus, net datą derinom pagal tai, kad jau nebemaitinčiau, nes nusimato didelis balius ir pan.
Matau, kad tai neišdegs, nes mano mažylis tikrai dar nepasirengęs likti be mano pienuko, tai dabar rezgu planą tas porą dienų vartoti alko, bet prieš tai užsišaldyti pienuko, o tom dienom nusitraukti, kiek būtina, bet maitinti tuo ankstesniu užšaldytu su košėm...
Pati savimi už tai nesižaviu, bet norisi šįkart atleist vadeles truputį