dvinel.ana parašė:
Ar bandet mamos kuriu buteliuku neima is taureles maitynt? Ilgas procesas bet kai ner iseities...
Iš kokios taurelės? Kažkokios specialios? Papasakokite smulkiau kas, kaip, negirdėjus aš tokio dalyko.
dvinel.ana parašė:
Ar bandet mamos kuriu buteliuku neima is taureles maitynt? Ilgas procesas bet kai ner iseities...
Iš kokios taurelės? Kažkokios specialios? Papasakokite smulkiau kas, kaip, negirdėjus aš tokio dalyko.
dvinel.ana parašė:
Mano neima buteliuka, net i burna neima, klykia. Bet nupirkau gertuve avent nuo 6men ir jai visai patinka, buna pora kartu ir patraukia, tai taip ir zaidziam
Pati meilė parašė:
Aš jau savaitę saviškę mėginų primaitinti tyrelėmis, bet nieko nevalgo. Nei bulvės nei morkos, nei obuolio, net bananą spjauna ! Ir pirktinę košyte mėginau užpilamą…
Mano ir nevalge,pradejom BLW ir pati skanauja be pykciu
Na maniskis jau gal 5 diena siandien moliugo gavo. Turiu uzsisaldzius mazais gabaliukais, tai gal per 5 min.isverda. As trinu per sieteli darzoves kol kas. Aisku koki brokoli tai reiks blenderiu trinti.
Beje, tik bulves netrinkit blenderiu, nes gaunas ne bulve, o kazkokie slykstus klijai :)) su pirmagimiu kazkas patare blendint, tai gailejausi
tik bulve sugadinau.
Na kagi, maniskis siandien suvalge gal 3-4 saukstelius moliugo, nors karta ar du suziaugciojo, bet daviau vandens uzsigerti ir dar truputi suvalge.
Dar pastebejau, kad noriau valgo silta, kai atsala tai isvis nenori, tai istatau kose i lekstute su karstu vandeniu.
Ryt galvoju arba dar moliugo duosiu arba cukinija kokia pradesiu.
SpalinukeDi parašė:
Na maniskis jau gal 5 diena siandien moliugo gavo. Turiu uzsisaldzius mazais gabaliukais, tai gal per 5 min.isverda. As trinu per sieteli darzoves kol kas. Aisku ko…
O tai per sieteli pertrinus nelieka gumuliuku? Nes as bandziau irgi visaip trinti bet nesusitrina normaliai, darau klijukus su blenderiu
tulpeee28 parašė:
Mano ir nevalge,pradejom BLW ir pati skanauja be pykciu![]()
O kas tas yra BLW ? Čia kažkokia firma tyrelių ar košių ?
P.S.: jau pagooglinau kas
Nu nežinau nežinau....
ir kaip jums sekasi, ką duodade ir kokios konsistencijos ?
Nes nu man duoti vaikui vištos kulšį į rankytę, ar ten daržovių nesmulkintų, netrintų, tai skamba labai gasdinančiai
kaip 6 mėn kūdikis dantenomis sukramtys
o jei pasprings ? Galų gale ar pavalgys bent kažkiek, nes turbūt tik pačiulpia geriausiu atveju?
Papasakokite kaip jūs darote?
RGina parašė:
O tai per sieteli pertrinus nelieka gumuliuku? Nes as bandziau irgi visaip trinti bet nesusitrina normaliai, darau klijukus su blenderiu![]()
Taip, per sieteli buna be gumuliuku
Nekankinkit vaiko su klijais
tulpeee28 parašė:
Mano ir nevalge,pradejom BLW ir pati skanauja be pykciu![]()
Man savaime gaunasi vis iduot vaikui i rankas - tai morka, tai saliero kota - kad uzimt, kol gaminu valgyt. Suleidzia savo du dantis i juos, ypac i saliera - net girdisi, kaip treska
Tegu pratinasi - ir jam idomu nauja dalyka patyrineti. Kol kas neatkanda - per kieta.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai