2017.02.26 21:33 (prieš 9 m.)
O ar yra vaikuciu,kurie labai mazai geria skysciu?Maniskis beveik negeria,100ml-150ml i diena,mp nemaitinu,misinio beveik negeria pries miega,tai jo nekisu.O su skysciais nebezinau ka daryti.Gertuves keisti bandem,is buteliuko bandziau,is butelio kuri patysvandeni geriam bandziau,is puodelio,is svirksto...Bandziau vandeni,vandeni su uogom,arbatas vaikiskas pakeliuose,ne tirpias...Gyd.pasakau,grieztai sako girdyti,o jis spiriojasi labai,kai nori gerti,pats prieina atsigeria,bet labai retai.Krauja darem pries 2sav geras buvo.Tai nezinau ka daryti ar nusiraminti...I diena kokius 3pampersus pakeiciai,nepilni buna bet ir netusti,po nakties pilnas buna,norsnakti negeriapm,tik kartais gurksteli vandens. Pasimetus esu,na mano anyta skysciu negeria visai,silkespavalgo kad specialiai troskintu,nes jei taip pradeda gerti iskarto pykinti pradeda,o jei toliau geria vandeni tai gali isvemti,o kai geria tai vos nespringsta,nuo to kaip organizmas isstumia vandeni,siurpu man net ziureti...Tai galvoju galmano vaikas is jos paveldejo ta nenora...Visa laime,maniskio nepykino nuo to kai geria,tiesiog rodo ne ne ne arba ranka stumia salin