Lauuur parašė:
As 17 men. maitinau, jau nebe![]()
As nemaitinu jau 4 menesius ir tik pat esu jau nescia
Lauuur parašė:
As 17 men. maitinau, jau nebe![]()
As nemaitinu jau 4 menesius ir tik pat esu jau nescia
rolanda723 parašė:
As nebemaitinu jau beveik 4 men, bet vienoj kruty dar kazkiek pieno yra. Juokavau, kad matyt reik pradet vel zindyt![]()
matynau iki 19 men db nebemaitynu pora sav tai lb greit afapdavosi net nustebau buvau isvykus 5 d tai pirma para nemiegojo o kitas viskas kaip niekurniek karve spieno nepripazyno tai nereikia nei pries mieguti gryzau paklause amu sakau nebera tai db visad pries einant miegot jis amu tiutiu
rolanda723 parašė:
Sveikinu su![]()
![]()
Aciu
pypsia parašė:
Aš dar maitinu![]()
Bėje, kaip darželiuose sekasi, kas einat? Maniškė tris dienas iki pietų pabuvo ir …
Maniskis irgi - pratinasi, serga, pratinasi, sloguoja
daivuze85 parašė:
matynau iki 19 men db nebemaitynu pora sav tai lb greit afapdavosi net nustebau buvau isvykus 5 d tai pirma para nemiegojo o kitas viskas kaip niekurniek karve spie…
Maniskis irgi neitiketinai lengvai atsisake, pirma nakti tik pazirze, matyt, laikas jiems jau buvo
as klausiu, kur mamos pienukas, sako "baba", klausiu, kas isgere, rodo i save
O karves pieno neduodu as
Pieno negeria ir maniskis. Nepatinka. Tai musu skysciai tik vanduo, arbata ir sriubos
Neturi jokiu leliukisku atributu. Tutes neturejo niekad, buteliuko nei nebuvau pirkus. Pavalgo vakariene apie 19val. Nusiprausus (apie 21val), dar atsigeria lasa vandens ar arbatos ir gulam miegot
Nors dar kartais uzeina jam noras per pazasti man uz bliuskutes ranka uzkist ir prisiglaudus pabut
rolanda723 parašė:
Pieno negeria ir maniskis. Nepatinka. Tai musu skysciai tik vanduo, arbata ir sriubos![]()
Maniskis irgi niekad neturejo nei ciulptuko, nei kokio merliuko, zaisliuko, buteliuko ar kazko
Mes irgi apie 9 val. migdom
Lauuur parašė:
Maniskis irgi - pratinasi, serga, pratinasi, sloguoja![]()
Su tom ligom tai jo ;) gerai, kad nereikia į darbą, nes su tokiu grafiku retas viršininkas susitsikutų
Planuoju pradėt dirbt nuo vasario, mažių tėčiui paliksiu, gal pavyks susiderint grafikus
O jūs tikriausiai jau nebegrįšit į darbą?
pypsia parašė:
Su tom ligom tai jo ;) gerai, kad nereikia į darbą, nes su tokiu grafiku retas viršininkas susitsikutų![]()
As jau seniai dirbu "ant saves", tai dabar dirbu pora valandu (per vaiko pietu miega ar kai vyras grizta), jei pripras prie darzelio, gal spesiu bent kiek padirbt kuri laika visa diena
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai