beneva parašė:
Jo tiesiog nebedėjau, nes grynai laukė tų pietų kaip išganymo. Ištisai belenkiek primyšdavo. Liepdavau prieš pat daryt. Papykdavo bet padarydavo. Kelis kart į lovą …
Nuo siandien taip ir darysiu, aciu
beneva parašė:
Jo tiesiog nebedėjau, nes grynai laukė tų pietų kaip išganymo. Ištisai belenkiek primyšdavo. Liepdavau prieš pat daryt. Papykdavo bet padarydavo. Kelis kart į lovą …
Nuo siandien taip ir darysiu, aciu
Aneliuke parašė:
Nuo siandien taip ir darysiu, aciu![]()
Kaip tavo pirmagimis reaguoja į sese? Maniškė tai vis dar nepripranta, nepatinka jai sesute 🤦♀️😬 pradeda verkti, kai girdi ją verkiant.
bonifacija - Evelina parašė:
Viena karta irgi taip buvo privares i puoda per rubus, o patenkintas pasiplojo, kad sysiu padariau![]()
Jo jo 😁😁😁
beneva parašė:
Gytis, taip pat sianakt prisisiojo (i sausklene, nes nakciai dar dedu), nors pries tai jau 10 naktu sausas ismiegojo. Kelias naktis mane zadino kai sisiu norejo, kitas tiesiog ismiegojo sausas. As manau nelaimiu dar ilgai gali nutikti. Gal giliau iminga ir neislaiko, gal vandeni susapnuoja ar isgirsta begant, o gal tiesiog daugiau skysciu pries miega isgere.
Aneliuke parašė:
Nuo siandien taip ir darysiu, aciu![]()
Duok D, kad jums tai pasiteisina 😁, čia priklauso nuo vaiko. Maniske jau mėn laiko dienom tik atprastukes vaikšto, pampis tik išvykoms ir miegui, niekaip ant puodo nedaro. Pasedi porą sek ir stojasi, o atsistojusi padaro į atprastukes. Ne vieną kartą ėjome ir į lauką be pampis, be šanso, suvaro visas kelias ir einam namo
Iš po nakties atsikelia su pilnuteliu pampiu.
Taip, kad čia priklauso nuo vaiko.
PS šiandien per 2 val jau 3 atprastukes sumyziojo ir prikakojo 😱
Ginteb parašė:
O yra kurios dar nepratina mažųjų ant puodo ir pilnai su pampiu laksto? Ar aš čia viena tokia apsileidusi mama?
As visai nepratinu dar
ir visai nepergyvenu
Žydrė R parašė:
Duok D, kad jums tai pasiteisina 😁, čia priklauso nuo vaiko. Maniske jau mėn laiko dienom tik atprastukes vaikšto, pampis tik išvykoms ir miegui, niekaip ant puodo …
Man vkr po pietu miego per nepilnai 3 val, galiausiai uzdejo vyras pampersa
Stela1 parašė:
Kaip tavo pirmagimis reaguoja į sese? Maniškė tai vis dar nepripranta, nepatinka jai sesute 🤦♀️😬 pradeda verkti, kai girdi ją verkiant.
Pradzioj ir mums taip buvo, dabar jau priprato
svelniai elgiasi, reikia jam laiko apsiprasti
Žydrė R parašė:
Duok D, kad jums tai pasiteisina 😁, čia priklauso nuo vaiko. Maniske jau mėn laiko dienom tik atprastukes vaikšto, pampis tik išvykoms ir miegui, niekaip ant puodo …
As jau menesi mokinu, nedaro i puoda, arba pridaro i rubus, atsisedus ant jo, bet mokinsiu kol ismoks, nebepaleisiu
Sakura-Egle parašė:
Man vkr po pietu miego per nepilnai 3 val, galiausiai uzdejo vyras pampersa![]()
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai