Nej@ parašė:
Rekomenduokit kokius stumdukus naudojate/galvojate naudoti?
Turim Liutuka tai jai dabar nr1 zaislas
muzikeliu daug,sukinet veiklos noretusi daugiau,bet yra kitu zaislu ir dar ziurineju staliuka su veiklom.
Nej@ parašė:
Turim Liutuka tai jai dabar nr1 zaislas
muzikeliu daug,sukinet veiklos noretusi daugiau,bet yra kitu zaislu ir dar ziurineju staliuka su veiklom.
Miaška parašė:
Turim Liutuka tai jai dabar nr1 zaislasmuzikeliu daug,sukinet veiklos noretusi daugiau,bet yra kitu zaislu ir dar ziurineju staliuka su veiklom.
Kaip gražiai jau sėdi
Miaška parašė:
Turim Liutuka tai jai dabar nr1 zaislasmuzikeliu daug,sukinet veiklos noretusi daugiau,bet yra kitu zaislu ir dar ziurineju staliuka su veiklom.
Aha, nu taip konkreciai sedi ? ir negriuna atgal?
Nzn, man kitu vaikai tokie dideli jau atrodo, o maniskis toks cimboliukas dar, nors pagal amziu turbut vyriausias cia ?
Uzvakar sokliuka issitraukiau, tai varo kaip pamises. Patinka lb, nrt uzmiges jame buvo ?
Pūga_ parašė:
Kaip gražiai jau sėdi![]()
Aciu
Misija parašė:
Nzn, man kitu vaikai tokie dideli jau atrodo, o maniskis toks cimboliukas dar, nor…
Atgal negriuna i sonus palinguoja kartais,bet jau suprato jog reikia rankymem pasiremti.Siaip sedi tiesiai ir tvirtai tik pati dar nemoka atsiset is ropojimo padeties.
Ji tai pagal dydi man coliuke
Misija parašė:
Nzn, man kitu vaikai tokie dideli jau atrodo, o maniskis toks cimboliukas dar, nor…
Ir mano dar nesedi,griuna..ech
Misija parašė:
Man ir maniškė krupa atrodo nors ryt 6 men lygiai bus... Nesedi ir mūsiškė
Miaška parašė:
O irgi ankstyvoji labai
mano jau ir stojasi, ir sedi, ropoja. Vnz dar trupyti ir atrodo prades eiti, nors kojos dar daznai susipainioja. Maciau toki liutuka. Daba nzn nauja pirkti ar paieskoti naudota.
Miaška parašė:
Wow kaip puikiai sedi
Nej@ parašė:
Mes tai toki turim. Tik dar nesedi tai zaidzia su kitokiais zaisliukais. Kur gulima arba šono pozicija tinka

Nej@ parašė:
O irgi ankstyvoji labaimano jau ir stojasi, ir sedi, ropoja. Vnz dar trupyti ir atrodo prades eiti, nors kojos dar daznai susipainioja. Maciau toki liutuka. Dab…
Jusu tai duoda vyrukas
mes pirkom norfoj dar buvo 40% nuolaida tai kainavo ~12€.Maciau ir FP bet jie identiski
o kaina gerokai skiriasi
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai